ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκάζι: Βγήκε από την καταστολή ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

«Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε»

Ο 34χρονος Δημήτρης από την Κρήτη, ο οποίος μαζί με την παρέα του δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από δύο άτομα τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου στο Γκάζι, δείχνει να αποκτά σιγά σιγά επαφή με το περιβάλλον.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβληθεί σε πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του «Γ. Γεννηματάς», καθώς είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από 9άρι όπλο.

Πλέον, ο 34χρονος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Οι εκτιμήσεις των γιατρών διακατέχονται από πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο πατέρας του 34χρονου που πριν μερικές ημέρες είχε δει το άλλο του παιδί να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε στο Star για την κατάσταση του Δημήτρη. «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά» σημείωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο».

Ενώ σε ερώτηση για τον άνδρα που έριξε τους πυροβολισμούς και δεν τον έχουν βρει ακόμα, δήλωσε «Να το λέτε ότι ακόμα καταζητείται ο πιστολέρο γιατί πρέπει να ακούγεται».

Ασφαλέστερη εικόνα για την κατάσταση του 34χρονου θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση