ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που τον εκτέλεσαν

Άφησε την τελευταία του πνοή σε φονική ενέδρα

Νεκρός έπεσε ο Γιώργος Καραϊβάζ σε φονική ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ σόκαρε το δημοσιογραφικό κόσμο αφού ο αστυνομικός συντάκτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ποιος ήταν όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ;

Ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες ο οποίος στα χρόνια της καριέρας του συνεργάστηκε με «μεγάλες» εφημερίδες.

Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του πορείας το πέρασε στον Ant1, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, τη δεκαετία του 1990 ενώ υπήρξε και επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το 2017 έκλεισε πίσω του την πόρτα του Ant1 και άνοιξε αυτή του Star. Η συνεργασία του με την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκίνησε και ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν σχεδόν κάθε μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής.

Τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια στο χώρο του internet μέσω της ιστοσελίδας bloko.gr.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ αφήνει πίσω του ένα παιδί 19 χρόνων.

Το «αντίο» των φίλων του στο bloko.gr

«Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες». Με αυτές τις λέξεις «κλείνει» το κείμενο το οποίο ανάρτησαν οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ στο bloko.gr θέλοντας να πουν το δικό τους «αντίο» στο φίλο τους.

Συγκεκριμένα έγραψαν: Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
Λίγη ώρα πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του στον Άλιμο, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel όπου προβλήθηκε και το ρεπορτάζ του.

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραιβάζ το οποίο μεταδόθηκε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» αφορούσε στην εξαφάνιση ενός 20χρονου παιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση