ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nηστικός στο κελί του ο εισβολέας-σύμβολο του Καπιτωλίου

Ο γυμνόστηθος άντρας με το γούνινο καπέλο με τα κέρατα που αποκαλούν «Σαμάνο» δεν έχει φάει τίποτα στο κελί

Ήταν μία από τις μορφές που ξεχώρισαν κατά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Ο γυμνόστηθος άντρας με το βαμμένο πρόσωπο και το καπέλο με τα κέρατα δεν θα μπορούσε εξάλλου να περάσει απαρατήρητος.

Τώρα όμως η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην για τον ίδιο. Βρίσκεται στο κρατητήριο και αρνείται να βάλει μπουκιά στο στόμα του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μαμάς του, ο Αντζέλι τρέφεται μόνο με οργανικές τροφές και στη φυλακή αυτό είναι πολυτέλεια.

Ο 33χρονος Τζέικ Αντζέλι παραδόθηκε μόνος του στους πράκτορες του FBI στην Αριζόνα το Σάββατο και αντιμετωπίζει πλέον σωρεία αδικημάτων.

Έχει να φάει μάλιστα από τότε, όπως δήλωσε και ο δικηγόρος του σε βιντεοκλήση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο που έχει αναλάβει την υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Arizona Republic».

Η μητέρα του, Martha Chansley, εξήγησε αργότερα έξω από το δικαστήριο πως ο γιος τρέφεται αποκλειστικά με οργανικά τρόφιμα. «Αρρωσταίνει πολύ αν δεν φάει οργανικές τροφές. Πρέπει να τραφεί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η δικαστής Deborah Fine είπε στον δικηγόρο του να λύσουν το θέμα με την αστυνομία. «Ο κύριος Chansley πρέπει να φάει», είπε η δικαστής, αναφερόμενη στο πραγματικό όνομά του. Ο Τζέικ άλλαξε το όνομά του σε Τζέικομπ Άντονι Αντζέλι Τσάνσλεϊ το 2005.

Η ίδια έδωσε εντολή να παραμείνει προφυλακισμένος στο Φοίνιξ μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του στην Ουάσιγκτον...

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση