ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιαγιά πήγε να παραλάβει δέμα με χασίς - Την «συνέλαβε» σκύλος !

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον... ξενοδόχο

Η σκέψη τους ήταν απλή. Θα στείλουμε στη Μυτιλήνη το χασίς και το δέμα θα το παραλάβει 70χρονη, που λογικά δεν την υποψιαστούν. Υπολόγισαν όμως χωρίς τον... ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ο Κιμ...

Το πλοίο ξεκίνησε από τον Πειραιά με προορισμό τη Μυτιλήνη. Το ασυνόδευτο σακ βουαγιάζ είχε δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων που επρόκειτο να παραλάβει μια... 70χρονη αλλοδαπή.

Όταν το πλοίο έφτασε στον προορισμό του, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος, Κιμ, εντόπισε ένα ύποπτο σακ βουαγιάζ.

Αμέσως τέθηκε σε επιτήρηση από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της λιμενικής αρχής και περίμεναν τον παραλήπτη. Όταν η 70χρονη πήγε να το παραλάβει, την συνέλαβαν.

Η «γιαγιά-βαποράκι» οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η προανάκριση ερευνά για τον εντοπισμό του αποστολέα του σακ βουαγιάζ, αλλά είναι άγνωστο πότε φορτώθηκε στο πλοίο. Κι αυτό γιατί πριν τη Μυτιλήνη, είχε «πιάσει» Μύκονο και τα Μεστά της Χίου.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση