ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γιαγιά, κάτι με τσίμπησε» - Πώς η οχιά δάγκωσε την 4χρονη

«Ήταν κρυμμένο σε ένα φαράσι»

Στη ΜΕΘ βρίσκεται η 4χρονη από το Βόλο που δάγκωσε οχιά και σύμφωνα με τους γιατρούς ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στο αντίδοτο που λαμβάνει, ενώ η θεία της περιέγραψε πως έγινε το περιστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε ότι «επειδή ήταν μεσημέρι η γιαγιά θεώρησε ότι θα πάει στην Εκκλησία που ήταν πλακόστρωτη. Να μην το πάει στην παιδική χαρά που έχει χορτάρια και βρέθηκε εκεί το φίδι. Ήταν κρυμμένο σε ένα φαράσι».

«Το μικρό κάτι έσκυψε να πάρει και το δάγκωσε. Είπε “γιαγιά κάτι με δάγκωσε” και έτρεξε η γιαγιά και είδε το φίδι μετά και έφυγε για το νοσοκομείο. Ήταν στο νοσοκομείο έκατσε για 7 ώρες μέχρι τις 12 το βράδυ. Μετά τους έστειλαν στη Λάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη Λάρισα από εκεί κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα στο Ιπποκράτειο. Πριν από λίγο που μίλησα με τον αδελφό μου, μου λένε ότι τους έκανε ενημέρωση ο γιατρός ότι είναι κάπως καλύτερα. Έχουν ξεκινήσει του δίνουν το φάρμακο, το αντίδοτο και το δεχτεί σιγά σιγά ο οργανισμός. Οι γονείς δεν έχουν μπει μέσα είναι στην εντατική αλλά την ακούνε που φωνάζει γιατί είναι ζωηρό παιδάκι. Η γιαγιά ήταν χάλια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση