ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γαλλία: Ανεμβολίαστο το 85% των ασθενών που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Οι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς αποτελούσαν το 7% των εισαγωγών

ΚΥΠΕ

Τα άτομα, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19, αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% των ασθενών που νοσηλεύονται στη Γαλλία, περιλαμβανομένων εκείνων σε ΜΕΘ, και το 78% των θανάτων που οφείλονται στον ιό, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα, που συνδέει την εμβολιαστική κατάσταση με τις εισαγωγές τα νοσοκομεία.
 
Έχοντας δημοσιευθεί για πρώτη φορά, αυτή η έρευνα που διενεργήθηκε από τη Drees, τη στατιστική υπηρεσία των υπουργείων κοινωνικών υποθέσεων, αντιπαραβάλλει τα δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα των τεστ Covid, τους εμβολιασμούς κατά της Covid και τις νοσηλείες, σε συμβατικές κλίνες ή σε ΜΕΘ, ασθενών που έχουν προσβληθεί από τη νόσο.
 
Από τον Αύγουστο, θα διεξάγεται κάθε εβδομάδα και θα δημοσιεύεται στον ιστότοπο του Drees, όπως ανέφερε το Υπουργείο Υγείας στο Γαλλικό Πρακτορείο Eιδήσεων.
 
Βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων, για την περίοδο από τις 31 Μαΐου έως τις 11 Ιουλίου, οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν το 84% των λεγόμενων συμβατικών εισαγωγών στα νοσοκομεία και το 85% των εισαγωγών σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
 
Οι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς αντιπροσώπευαν, από την πλευρά τους, το 7% των εισαγωγών, ήτοι ένα ποσοστό πέντε φορές μικρότερο σε σύγκριση με την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού εκείνο το διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X