ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φριχτός θάνατος για γυναίκα - Την κατασπάραξαν σκυλιά

«Υπήρχαν ενήλικα σκυλιά XL bully στην ιδιοκτησία και η μητέρα μου είχε εκφράσει ανησυχίες στους ιδιοκτήτες ότι ήταν επικίνδυνα και αρκετά επιθετικά»

Μια γυναίκα πέθανε από επίθεση σκύλων, ενώ επισκεπτόταν τον εγγονό της για το Σαββατοκύριακο, δήλωσε η οικογένειά της. Η Esther Martin, 68 ετών, πέθανε στον τόπο της επίθεσης στο Έσεξ της Αγγλίας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένας 39χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για παραβάσεις σχετικά με επικίνδυνα σκυλιά. 

Η κόρη της Martin δήλωσε στο BBC ότι τα ζώα ράτσας XL bully ήταν απαγορευμένα, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι περίμενε να επιβεβαιωθεί η ράτσα από ειδικούς.

Η Sonia Martin δήλωσε ότι η μητέρα της είχε επισκεφθεί τον 11χρονο εγγονό της από το σπίτι της στο Woodford Green του Λονδίνου την ώρα της επίθεσης. Η 47χρονη Martin περιέγραψε πώς ο ανιψιός της «έτρεξε έξω από το σπίτι ουρλιάζοντας για βοήθεια» και είπε ότι ορισμένοι γείτονες άρπαξαν φτυάρια για να προσπαθήσουν να «πολεμήσουν» τα σκυλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσεξ, η σχέση του υπόπτου με την κυρία Martin -η οποία ήταν γιαγιά οκτώ παιδιών και προγιαγιά τριών- ήταν «οικογενειακή».

Η κόρη ανέφερε ότι δέχτηκε ένα χτύπημα στην πόρτα από έναν τοπικό αστυνομικό στο σπίτι της, που την ενημέρωσε ότι η μητέρα της είχε τραυματιστεί σοβαρά. «Υπήρχαν ενήλικα σκυλιά XL bully στην ιδιοκτησία και η μητέρα μου είχε εκφράσει ανησυχίες στους ιδιοκτήτες ότι ήταν επικίνδυνα και αρκετά επιθετικά», είπε.

«Υπήρχαν επίσης έξι κουτάβια». Η ίδια είπε ότι πίστευε ότι τα κουτάβια τσακώνονταν και ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε πει στη μητέρα της νωρίτερα να «βάλει μια σκούπα ανάμεσά τους, για να τους αποσπάσει την προσοχή».

«Τότε ήταν που δέχτηκε την επίθεση», είπε.

Η 38χρονη Lucy Shaw, η οποία ζει σε κοντινή απόσταση, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA Media ότι άκουσε φωνές. «Βγήκαμε στον κήπο και ήταν όλα ήσυχα και μετά ακούσαμε σκυλιά να γαβγίζουν και μετά κάποιον να ουρλιάζει», θυμήθηκε.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση