ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτός θάνατος για 50χρονο - Τον έκαψε ζωντανό η σύζυγός του

Πολύ σκληρό βίντεο

Σοκ στη Βραζιλία έχει προκαλέσει η υπόθεση θανάτου ενός 50χρονου άνδρα, ο οποίος πυρπολήθηκε από τη σύζυγό του, με το σοκαριστικό βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας μέσα σε ένα ιχθυοπωλείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και θύμα ήταν ο 50χρονος André Chapeta.

Όπως καταγράφεται στο σοκαριστικό βίντεο, η σύζυγος του 50χρονου, Ana María Paixaõ, πλησιάζει τον άνδρα ο οποίος αρχικά δεν καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας, τον περιλούζει με εύφλεκτο υγρό, και στη συνέχεια του βάζει φωτιά με έναν αναπτήρα, με τον 50χρονο να αρχίζει να τρέχει μέσα στο κατάστημα, ενώ καιγόταν ζωντανός.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για εγκαύματα στο 92% του σώματός του πριν υποκύψει στα τραύματά του την Παρασκευή, 8/12.

Βραζιλία: «Βρισκόμουν σε αυτοάμυνα», είπε η σύζυγος του 50χρονου

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η σύζυγος του 50χρονου συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού ένας δικαστής δεν υπέγραψε ένταλμα σύλληψης.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Αστυνομίας Flávio Ferreira δήλωσε ότι πιστεύει ότι το περιστατικό είχε ως κίνητρο τη ζήλια της γυναίκας για τον σύζυγό της, ενώ ανέφερε ότι η 30χρονη σχέση του ζευγαριού φέρεται να σημαδεύτηκε από περιόδους ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η Paixaõ φέρεται να είπε στους ερευνητές ότι είχε ξυλοκοπηθεί πριν βάλει φωτιά στον Chapeta και αντέδρασε σε αυτοάμυνα, ισχυρισμός που ωστόσο απερρίφθη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση