ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη! Συσκεύασε τη σορό της Αναστάζια με τη μέθοδο «καραμέλας»

Έπαιρνε συμβουλές από... youtube ο 32χρονος

Την "συσκεύασε" σαν… καραμέλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του youtube. Οι διαδικτυακές "συμβουλές" για το πώς θα εξαφανίσει μία σορό και θα καθυστερήσει τον εντοπισμό της, προέβλεπαν την αεροστεγή περιτύλιξη, προκειμένου να επιταχύνει τη σήψη και να αποτρέψει την έντονη δυσοσμία.

Τα συγκεκριμένα βήματα προσπάθησε να ακολουθήσει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της 27χρονης Αναστάζια και να καθυστερήσει τον εντοπισμό της για να καταφέρει να διαφύγει στην Ιταλία.

Αυτές οι διαδικτυακές αναζητήσεις περιλάμβαναν την χρήση γαντιών προκειμένου να μην αφήσει αποτυπώματα, κάτι που έπραξε ο κατηγορούμενος, γι αυτό στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν ανιχνεύτηκαν στις σακούλες περιτύλιξης της άτυχης κοπέλας, αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του. Αφού έχει σκοτώσει, τυλίξει και καλύψει τη σορό της 27χρονης Αναστάζια, σύμφωνα με τις διαδικτυακές οδηγίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος αναζητά στο διαδίκτυο τρόπους για να σβήσει το ιστορικό των στιγμάτων τοποθεσίας του και αργότερα πώς θα διαγράψει και το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων.

Προσπαθούσε να επαναφέρει το κινητό του τηλέφωνο στην "αρχική του κατάσταση", σαν να το είχε αγοράσει… χθες, δεν διάβασε όμως σε αυτές τις αναζητήσεις, ότι ακόμη και αν ακολουθήσε αυτά τα βήματα απόκρυψης, σχεδόν πάντα υπάρχουν τρόποι ηλεκτρονικής ανάκτησης αυτών των δεδομένων. Αυτό έκαναν και τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ανασύροντας αυτόν τον όγκο ηλεκτρονικών στοιχείων των αναζητήσεων του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, των επαφών, των επικοινωνιών και των μηνυμάτων, το κρίσιμο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας επιβαρυντικά στοιχεία ενοχής, που του απέδωσαν και την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 32χρονος είχε στείλει μηνύματα στην αδερφή του που διαμένει στη Γερμανία, στα οποία, έστω και περιφραστικά… ομολογούσε ότι είχε διαπράξει κάποιο έγκλημα

Ο 32χρονος είχε στείλει μηνύματα στην αδερφή του που διαμένει στη Γερμανία, στα οποία, έστω και περιφραστικά… ομολογούσε ότι είχε διαπράξει κάποιο έγκλημα. Επιθυμούσε να ταξιδέψει εκεί προκειμένου να βρει καταφύγιο, με την αδερφή του να αρνείται και να τον προτρέπει να απευθυνθεί στην αστυνομία. Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα σε φίλο του στην Ιταλία. Και σε αυτόν έλεγε ότι είχε κάνει κάτι "κακό", ήθελε να τον βοηθήσει, και να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που ο "Ιταλός" φίλος του, αποδέχθηκε.

Γι' αυτό στη συνέχεια ο 32χρονος κατηγορούμενος αναζήτησε στοιχεία για απευθείας πτήσεις από την Κω στην Ιταλία και πως θα έβγαζε εισιτήριο, κάτι που έκανε νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, με την αναχώρηση να προσδιορίζεται για την επόμενη μέρα. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν ως ύποπτο, μετά τις εικόνες που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής κίνησής του ίδιου και της 27χρονης, αποτρέποντας την διαφυγή του.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση