ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Mαχαίρωσε την αδελφή της 189 φορές (Vid)

Έβγαλε τα μάτια, της έκοψε τα αυτιά και στην συνέχεια την μαχαίρωσε 189 φορές!

Μια γυναίκα από την Ρωσία πρόκειται να δικαστεί για τη βίαιη δολοφονία της 17χρονης αδερφής της.

Η Στεφανία Ντουμπροβίνα μαχαιρώθηκε 189 φορές από την ίδια της την αδερφή, το 2016.

Η αδελφή της Elizaveta, 22 ετών, κατηγορείται για την φρικτή δολοφονία της 17χρονης κοπέλας, της οποίας έβγαλε στην κυριολεξία τα μάτια, της έκοψε τα αυτιά και στην συνέχεια την μαχαίρωσε 189 φορές!

Η Elizaveta κρατήθηκε για τη φρικτή δολοφονία το 2016, αλλά στην συνέχεια εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική.

Η ίδια δεν δέχεται τις κατηγορίες για τη δολοφονία και κατηγορεί τον σύντροφο του νεκρού κοριτσιού, Αλεξέι Φατέεφ, τώρα 44 ετών, καθώς η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του.

Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές αναφέρουν πως ο 44χρονος δεν θεωρείται ύποπτος και στην δίκη θα παραστεί απλά ως μάρτυρας.

Ο Φατέεφ, όπως ονομάζεται ο σύντροφος της νεκρής κοπέλας, σε εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης αρνήθηκε τις κατηγορίες της 22χρονης.

Είπε πώς βρήκε το σφαγμένο γυμνό σώμα της Στεφανίας αφού επέστρεψε από ένα κατάστημα όπου αγόρασε κρασί.

Σε δικαστική δήλωση, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η αδελφή «ενήργησε με ιδιαίτερη σκληρότητα», βγάζοντας τα μάτια της Στεφανίας.

«Η κοπέλα έβγαλε τα μάτια της αδερφής της και της έκοψε τ'αυτιά ενώ ήταν ζωντανή για να νιώσει τον πόνο. Όλα αυτά εξαιτίας της ζήλιας της», ανέφεραν.

«Στην συνέχεια την μαχαίρωσε 189 φορές στο κεφάλι, στο λαιμό, στον κορμό, στα χέρια και στα πόδια».

Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, επικαλούμενη πηγές επιβολής του νόμου, ανέφερε ότι το σώμα της Στεφανίας «καταστράφηκε σχεδόν εντελώς».

Η νεκρή κοπέλα φέρεται να είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση και ο σύντροφος της ενοχλήθηκε από αυτό.

Σε συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, η μητέρα των κοριτσιών Oksana Dubrovina δήλωσε ότι η Elizaveta έχει ανακτήσει τη μνήμη της για τα γεγονότα και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι την αδερφή της την σκότωσε ο σύντροφός της εξαιτίας της ζήλιας του.

Υποστήριξε ότι ο Φατέεφ και η Στεφανία ήταν εραστές και ότι την ζήλευε για τις γυμνές φωτογραφίες.

Η κ. Ντουμπρόβινα πρόσθεσε: «Και για να το θέσω ήπια, η Στεφανία δεν ήταν πιστή σε αυτόν ...». Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή το 2017 του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Ο αθλητής Stas Baretsky της Αγίας Πετρούπολης, 45 ετών, δήλωσε: «Είχα γνωρίσει τη Στεφανία για περίπου δύο χρόνια. Ήταν ένα μικρό και ελκυστικό κορίτσι».

Μάλιστα ανέφερε πως οι φήμες ότι εργάστηκε ως κορίτσι συνοδών ήταν αναληθείς και ανυπόστατες.

Είπε: «Η Στεφανία ποτέ δεν συμμετείχε σε κάτι τέτοιο. Τις γυμνές φωτογραφίες τις τράβηξε για να ενισχύσει την καριέρα της στο μόντελινγκ».

Σύμφωνα με μια εφημερίδα, η Elizaveta αντέγραφε την εικόνα της νεότερης αδερφής της. Είχε κάνει το ίδιο χρώμα μαλλιών και φορούσε το ίδιο κραγιόν.

Και οι δύο αδελφές είχαν ζήσει σε ορφανοτροφεία ως παιδιά.

Η θεία τους Ekaterina Dubrovina είπε για τον θάνατο της Στεφανίας: «Είναι μια συγκλονιστική τραγωδία, πάγωσε το αίμα μου όταν το έμαθα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X