ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Κρατούσε τον γιο της κλειδωμένο επί 28 χρόνια

Ο 41χρονος είχε πληγές στο σώμα και είχε χάσει τα δόντια

Μια φριχτή υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα συνελήφθη και κατηγορείται ότι κρατούσε τον γιο της φυλακισμένο επί 28 χρόνια στο διαμέρισμά της στη Σουηδία.

Οι Αρχές κλήθηκαν στο διαμέρισμα στην Στοκχόλμη την Κυριακή, όταν ένας συγγενείς που είχε υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον 41χρονο γιο της γυναίκας κλειδωμένο μέσα.

Ο άντρας ήταν σοβαρά υποσιτισμένος, είχε πληγές στα πόδια του, σχεδόν καθόλου δόντια και δυσκολευόταν να μιλήσει και να περπατήσει, σύμφωνα με αναφορές σε σουηδικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Daily Mail.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε στο χειρουργείο. Διευκρινίστηκε πάντως ότι οι πληγές του και τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

Το νοσοκομείο επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα και στη συνέχεια συνέλαβε τη μητέρα. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, η οποία συλλέγει στοιχεία για την υπόθεση.

Πιστεύεται ότι η μητέρα κρατούσε τον γιο της φυλακισμένο στο διαμέρισμα από την ηλικία των 12 ετών, το 1984, όταν και τον σταμάτησε από το σχολείο, μεταδίδει η Expressen.

Πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα Aftonbladet ότι η μητέρα ήταν «υπερπροστατευτική» απέναντι στον γιο της λόγω ενός «οικογενειακού περιστατικού» που είχε σημειωθεί μερικά χρόνια πριν.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X