ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη! «Κλείδωσαν 5χρονο σε δωμάτιο μέχρι που έφαγε τα κόπρανά του»

Έβαλαν το παιδάκι σε χώρο απομόνωσης για να το τιμωρήσουν

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ένα περιστατικό φρίκης σημειώθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτείων όταν εργαζόμενες σε σχολείο κλείδωσαν ένα μικρό αγόρι σε δωμάτιο και αναγκάστηκε να φάει τα κόπρανά του! Σύμφωνα με το nypost, μία δασκάλα και δύο σχολικοί βοηθοί συνελήφθησαν αφού φέρεται να κλείδωσαν ένα πεντάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες για τόσο καιρό που άρχισε να τρώει τα περιττώματά του.

Η 47χρονη Melody LaPointe, και οι βοηθοί της, η 33χρονη Tarah Tinney, και η 27χρονη Augusta Costlow, κατηγορήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για εγκατάλειψη και έκθεση σε κίνδυνο ενός παιδιού για το σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Οι τρεις «εκπαιδευτικοί» κατηγορούνται ότι έβαλαν το αγόρι σε δωμάτιο απομόνωσης. Ενώ το μικρό παιδάκι ήταν περιορισμένο στο δωμάτιο, έπεσε και τραυματίστηκε – αλλά το προσωπικό φέρεται να μην έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει. Τον κλείδωσαν στο δωμάτιο μέχρι που άρχισε να τρώει τα κόπρανα του και να πίνει τα ούρα του!

Στον απόηχο των συλλήψεων, η σχολική περιφέρεια είπε ότι ενημέρωσε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και την παιδική προστασία αμέσως μετά την ενημέρωση για το περιστατικό. Οι εμπλεκόμενες εργαζόμενες απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και ξεκίνησε έρευνα σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές. Στη συνέχεια, η εκπαιδευτικός και οι δυο βοηθοί απολύθηκαν και ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες για την ποινική δίωξη εις βάρος τους.

Και οι τρεις συλληφθείσες έχουν προφυλακιστεί και η εγγύησή τους έχει οριστεί στα 60.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X