ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό - Με αυτό το ψαλίδι ο 18χρονος σκότωσε τον αδελφό του

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο 18χρονος καθ' ομολογίαν αδελφοκτόνος προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη την ώρα που σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σκηνικό της άγριας δολοφονίας στο διαμέρισμα επί της οδού Σταδίου.

Το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το ψαλίδι που έγινε φονικό όπλο στα χέρια του 18χρονου καθώς και από το ματωμένο σαλόνι όπου έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος ο 16χρονος αδελφός του.

Το ψαλίδι που χρησιμοποίησε ο 18χρονος

Το ματωμένο σαλόνι στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Τα στοιχεία από τη δικογραφία αποτυπώνουν τον άγριο καβγά που προηγήθηκε ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς και τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν αφότου ο δράστης κάρφωσε το ψαλίδι στο στήθος του θύματος.

Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένα ρούχα, τα οποία ήταν και η αφορμή του μοιραίου καβγά, ενώ μπροστά από τη μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας υπήρχαν πέντε κηλίδες αίματος.

Στην κουζίνα, διακρίνονται οι γάζες και τα ιατρικά υλικά με τα οποία οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 16χρονο ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η κουζίνα στην οποία οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 16χρονο

Οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες δείχνουν πως το φονικό ήταν η τραγική κατάληξη μιας ήδη τεταμένης σχέσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Οι καβγάδες και μάλιστα για ασήμαντες αφορμές ήταν καθημερινό φαινόμενο στο διαμέρισμα της οδού Σταδίου.

Αρκετές φορές η κατάσταση ξέφευγε και τα δύο παιδιά πιάνονταν στα χέρια. Το καλοκαίρι του 2022, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από ένα άγριο τσακωμό ενώ τον περασμένο Αύγουστο παραλίγο να τραυματιστούν σοβαρά όταν συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου με σιδερογροθιά και μαχαίρι.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο δικηγόρος του 18χρονου καθ ομολογία αδελφοκτόνου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για ένα τραγικό γεγονός το οποίο χαρακτηρίζει ως ατύχημα καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε δόλο και ανθρωποκτόνο πρόθεση.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός που συνέβη την Τρίτη των Χριστουγέννων σε αυτή την οικογένεια που είχε μια μεγάλη αντιμαχία το ένα μέλος της οικογένειας με το άλλο, ο ένας αδελφός με τον άλλον. Στο ατύχημα που συνέβη, χωρίς να έχει δόλο ανθρωποκτόνο ο εντολέας μας, συνέβη το μοιραίο. Δεν είναι, λοιπόν, εγκληματίας στυγνός, δεν είναι ένας δολοφόνος. Είναι μια αδελφοκτονία που δεν είχε καμία πρόθεση να την τελέσει», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση