ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία - σοκ για παρενόχληση - Τι λέει νεαρή αστυνομικός

Σε κατάσταση σοκ στις φυλακές ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε ένα πρώτο δύσκολο 48ωρο στις φυλακές Τρίπολης αφού ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την προφυλάκισή του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

«Ψυχικά άρρωστος ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Τώρα μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο και οδήγησαν τον πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου στη φυλακή.

Η καταγγελία της νεαρής αστυνομικού

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω του Facebook, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Αρχικά δεν υπήρχε κάτι που να της δημιουργήσει υποψίες για τη δράση του. Η συζήτηση τους αφορούσε στο θέατρο. Ο ηθοποιός την κάλεσε, μάλιστα, σε μια παράστασή του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Φιλιππίδης - Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

Εκείνη ενθουσιασμένη που «κέρδισε» την πρόσκληση από τον αγαπημένο της ηθοποιό, πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε αφήσει τα εισιτήρια και, μάλιστα, άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Με το που κάθισαν ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και ότι θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Το επεισόδιο στο καμαρίνι

Και πάλι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό. Αντίθετα πίστευε ότι είχε να κάνει με έναν ευγενή άνθρωπο. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν διαφορετικό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα βρέθηκε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Από τότε δεν ξαναμίλησε μαζί του ούτε στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X