ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εχω μετανιώσει, πάντα θα την αγαπάω»

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά.

Ο ΑΝΤ1 ρώτησε τον 32χρονο πιλότο αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω τι θα έκανε, για να απαντήσει: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου». 

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Σε ερώτηση για τη συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, λίγες μέρες αργότερα αγκαλιάζει τη μητέρα της νεκρής συζύγου του στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, απάντησε: Και είπε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

Συγκλονίζει ο διασώστης του ΕΚΑΒ

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η περιγραφή του διασώστη του ΕΚΑΒ που έφτασε από τους πρώτους στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, λίγο μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με δύο άτομα προσωπικό έφτασε στο σπίτι λίγο πριν από τις 7 το πρωί της 11ης Μαΐου. Ο ένας εκ των δύο που μπήκε στη μεζονέτα μετέβη στο σημείο όπου βρισκόταν η άτυχη Καρολάιν και κατάλαβε ότι βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι. Νωρίτερα, είχε προσέξει το 11 μηνών βρέφος, το οποίο φαινόταν καλά στην υγεία του.

«Το βρέφος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται μία κοπέλα, η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι, λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Δηλαδή, θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα, η οποία είχε το δεξί της χέρι διπλωμένο πίσω από τη μέση», περιέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διασώστης του ΕΚΑΒ.

«Μόλις την έπιασα -συνέχισε ο διασώστης- κατάλαβα ότι ήταν σε αρχική ακαμψία και επομένως είχε πεθάνει. Παρ' όλα αυτά τη γύρισα λίγο και πολύ προσεκτικά, για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπό της και αν έχει σφυγμό. Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος. Αμέσως μετά, βγήκαμε από το σπίτι, ενημέρωσα τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα δεν έχει σημεία ζωής και περιμέναμε να μας αποδεσμεύσει ο αρμόδιος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος θα αναλάμβανε το περιστατικό. Περίπου μία ώρα αργότερα, μας αποδέσμευσαν και φύγαμε από το σημείο».

Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου

Την ίδια στιγμή, για τα στοιχεία και την πορεία των ερευνών, αλλά και των επαφών που είχαν οι αστυνομικοί με τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, από την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση στις 11 Μαΐου, μέχρι την ομολογία του για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων, που είχαν ως κατάληξη, την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X