ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης: Αποχώρησε από το πλατό εκπομπής (vid)

Αφορμή για την έκρηξη του Νίκου Μπακογιώργου ήταν η ερώτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;»

Άναψαν τα αίματα σε τηλεοπτική εκμπομπή το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, με τον πρώτο τελικά να αποχωρεί από το πλατώ ενοχλημένος από τις διακοπές του συνομιλητή του.

Όλα ξεκίνησαν με τον κ. Καλλιακμάνη να ρωτά «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος». «Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

«Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε τότε έξαλλος ο Νίκος Μπακογιώργος ο οποίος αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατώ.

«Έχει δίκο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νικο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε τότε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση