ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Λιάγκας με την Ελευθερία (vid)

Όλα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το ζευγάρι που συνευρέθηκε ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο

Στον τελικό του Survivor η μεγαλύτερη «βόμβα» ήρθε από τον Τριαντάφυλλο που υποστήριξε ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ στο Survivor ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Σήμερα, στο Πρωινό, όπου η αποκάλυψη είχε ήδη σχολιαστεί έντονα, νέες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου γύρω από το θέμα προκάλεσαν χαμό, με τον Γιώργο Λιάγκα να γίνεται έξαλλος.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής είπε:

«Εγώ δεν έχω καταλάβει καμία αποκάλυψη. Απλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα ανάλογα με το πώς το λένε. Δεν είπε κάτι ο Τριαντάφυλλος. Είπε μόνο ότι είμαστε καλά παιδιά».

Αυτή η δήλωση της τραγουδίστριας έφερε αντιδράσεις κι έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θυμίζουμε πως στη χθεσινή εκπομπή, υποστήριξε πως:

«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ… Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor».

Το πρωί της Τετάρτης (7-07) μετά τις νέες δηλώσεις της Ελευθερίας είπε:

«Κοίτα ή είμαστε πολύ ηλίθιοι ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή τον εκτιμώ, η προσωπικότητά του δεν μου αρέσει. Τώρα ότι προσπαθούν μπροστά σε όλη την Ελλάδα να πουν ότι δεν το είπε αυτό είναι ντροπή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση