ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης - Δημοσίευσε στα ΜΚΔ το πιστοποιητικό εμβολιασμού του!

Αφορμή υπήρξε το ότι αν και εμβολιασμένος προσβλήθηκε από κορωνοϊό

24news team

Ο Έλληνας Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, παρότι διπλά εμβολιασμένος, προσβλήθηκε από κορωνοϊό, παρουσιάζοντας συμπτώματα το βράδυ της Δευτέρας και ανεβάζοντας πυρετό μέχρι χθες.

Συγκεκριμένα, Ο Έλληνας Υπουργός, από τις 24/7 έκανε rapid test και Pcr, με αποτέλεσα αρχικά να βγει αρνητικός, μέχρι τις 26/7 όταν διενήργησε Pcr, όπου το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.

Τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές που έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπήρξαν συγκινητικά, όμως δεν έλλειψαν και τα τοξικά μηνύματα όπως τα χαρακτήρισε, όπου τον κατηγορούσαν ότι κόλλησε διότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο, παρά τα όσα βγαίνει και λέει συχνά πυκνά για το πρόγραμμα εμβολιασμού, προτρέποντας όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες για να εμβολιαστούν.

Αποτέλεσμα ήταν ο εξοργισμός του Έλληνα πολιτικού, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όπου έχει λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίου.

Ταυτόχρονα δημοσίευσε και τα δύο Pcr που έκανε τις τελευταίες μέρες, προσπαθώντας να επεξηγήσει ότι λόγω των συχνών του μετακινήσεων μεταδόθηκε ο ιός στον οργανισμό του.

 

Τέλος, παρότρυνε τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν, καθώς τα εμβόλια αποτελούν τη μοναδική επιλογή και λύση, καθώς δεν νόσησε βαριά και ο πυρετός του έπεσε, λόγω του εμβολίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση