ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Eurovision - Έντεν Γκολάν: Το όνομά της βρίσκεται στη λίστα θανάτου της Ουκρανίας

Το παρελθόν της Ισραηλινής εκπροσώπου

Πολλά είναι τα συμβάντα και τα πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού όσον αφορά τη Eurovision 2024, όμως μία από τις συμμετοχές που συζητήθηκαν περισσότερο από όλες ήταν εκείνη του Ισραήλ, κι αυτό γιατί πολλοί υποστηρίζουν πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται φέτος στον διαγωνισμό λόγω του πολέμου με την Παλαιστίνη, όπως συνέβη και με την Ρωσία μόλις ξεκίνησε πόλεμο με την Ουκρανία, η οποία αποκλείστηκε.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και προς έκπληξη πολλών, η εκπρόσωπος της χώρας κατάφερε με τις ψήφους της επιτροπής, αλλά και του κοινού, να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Έκτοτε, λοιπόν, ξεκίνησαν να βγαίνουν στη φόρα πολλά γεγονότα που συνέβησαν παρασκηνιακά, ενώ άνθρωποι των media ξεκίνησαν να αναζητούν στοιχεία για τη ζωή της Ισραηλινής τραγουδίστριας, Έντεν Γκολάν και η τελευταία αποκάλυψη σοκάρει.

Η σοκαριστική αποκάλυψη για την Ισραηλινή εκπρόσωπο της Eurovision, Έντεν Γκόλαν

Στο φως της δημοσιότητας, συγκεκριμένα, ήρθε η είδηση πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στη "λίστα θανάτου του Κιέβου" ως σύμμαχος των Ρώσων. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως αυτό δεν έχει να κάνει με την φετινή συμμετοχή της στη Eurovision, τον πόλεμο στη Γάζα ή ακόμη και με τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία, αλλά αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2016.

Η ίδια κατηγορείται για "παραβίαση των συνόρων της Ουκρανίας" με στόχο τη συνεργασία με τους "Ρώσους εισβολείς" και ο λόγος είναι η συμμετοχή της σε συναυλία για παιδιά στην Κριμαία, πολλά χρόνια πριν την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η λίστα στην οποία βρίσκεται το όνομά της είναι "η λίστα εκτέλεσης της Ουκρανίας" και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο που φέρεται να συνεργάζονται με την αντίπαλη χώρα και ενθαρρύνονται μέχρι και δολοφονικές πράξεις εναντίον τους.

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X