ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έστησε την κηδεία του για να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς (vid)

Τον έκλαιγαν και εμφανίστηκε ξαφνικά

Ένα μάθημα σχετικά με τη διατήρηση της επαφής θέλησε να δώσει ένας άνδρας στο Βέλγιο, ο οποίος σκηνοθέτησε το «θάνατό» του και στη συνέχεια εμφανίστηκε στην κηδεία του με ελικόπτερο.

Ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπάρτεν, influencer στο TikTok, ενημέρωσε τη σύζυγό του και τα παιδιά του για το «σατανικό» σχέδιό του και εκείνοι τον βοήθησαν να το πραγματοποιήσει μέσα από τα social media.

Το μήνυμα της κόρης του που ανακοίνωνε το θάνατό του

Μία από τις κόρες του ήταν αυτή που ανέλαβε να ξεγελάσει τους ακόλουθούς του σε αυτό που πολλοί χαρακτήρισαν σκληρό «αστείο», γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Δε θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Θα γινόσουν παππούς και είχες ακόμα όλη τη ζωή μπροστά σου. Σ’ αγαπώ! Σε αγαπάμε! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η οικογένεια έστησε μια κηδεία το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά στη Λιέγη και καθώς συγκεντρώνονταν οι πενθούντες, ο Μπάρτεν, ο οποίος στο διαδίκτυο είναι γνωστός με το όνομα Ragnar le Fou, έκανε μια μεγαλειώδη είσοδο με ένα κινηματογραφικό συνεργείο με ελικόπτερο.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous #pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Η «θλιβερή» φάρσα του TikToker, ο οποίος έχει 162.000 ακόλουθους, δέχτηκε σκληρά πυρά από κάποιους.

Γιατί σκηνοθέτησε το θάνατό του

Σύμφωνα με τους Times, ο Μπάρτεν αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως το έκανε για να δει πώς θα αντιδράσει η ευρύτερη οικογένειά του, αφού ισχυρίστηκε ότι είχαν χάσει την επαφή μαζί του.

«Αυτό που βλέπω στην οικογένειά μου, συχνά με πληγώνει» είπε. «Δεν με καλούν ποτέ σε τίποτα. Κανείς δε με βλέπει. Όλοι απομακρυνθήκαμε. Ένιωθα ότι δε με εκτιμούσαν. Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα ζωής και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

Ο Μπάρτεν δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα το πλήρες βίντεο με την άφιξή του με ελικόπτερο.

Πήγαν τελικά οι συγγενείς του στην κηδεία του;

Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok, ο οποίος παραβρέθηκε στην κηδεία, μοιράστηκε πλάνα από την προσγείωσή του σε ένα χωράφι όπου είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς. Ο στενός του φίλος Τόμας Φοτ μοιράστηκε ένα βίντεο με τους δύο άνδρες να αγκαλιάζονται μετά την επανένωσή τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Μας την έκανες». «Ορκίζομαι ότι έκλαιγα και μετά έπαθα σοκ φίλε, σε αγαπάμε πολύ».

Ο Μπάρτεν δήλωσε ότι «ενώ μόνο η μισή οικογένειά του ήρθε στην κηδεία» κάποιοι άλλοι συγγενείς επικοινώνησαν μαζί του. «Αυτό αποδεικνύει ποιος νοιάζεται πραγματικά για μένα» είπε. «Όσοι δεν ήρθαν, επικοινώνησαν μαζί μου για να συναντηθούμε. Οπότε, κατά κάποιο τρόπο βγήκα κερδισμένος».

Κάποιοι από τους θαυμαστές του συμφώνησαν ότι ήταν ένα πολύτιμο «μάθημα ζωής» για την οικογένειά του και του είπαν να «αγνοήσει τους haters». Άλλοι παραδέχτηκαν ότι είχαν εξαπατηθεί από τη φάρσα ενώ κάποιοι ανακουφίστηκαν που ήταν ζωντανός.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση