ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για να βγάλουν την 8χρονη

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τον τραγικό θάνατο της 8χρονης που πέθανε αφότου υπέστη θερμοπληξία. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι, ενώ έχουν συλληφθεί η 29χρονη μητέρα και ο 27χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Μάλιστα οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν την θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τον ANT1 το κύριο ερώτημα που ερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με το πως μπήκε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως η 29χρονη μητέρα στην κατάθεσή της είπε ότι δεν αντιλήφθηκε την απουσία της 8χρονης επειδή μαγείρευε και πρόσθεσε πως όταν το μεσημέρι βγήκε για να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Τότε μαζί με άλλους κατοίκους του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν το παιδί. Λίγη ώρα αργότερα κάποιος το είδε να βρίσκεται στο κάθισμα του συνοδηγού χωρίς να αντιδρά. Όπως είπαν οι Ρομά το αυτοκίνητο άνηκε στον παππού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο. Μάλιστα δεν είχε ούτε χερούλια στις πόρτες.

Όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απέξω γι' αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν γρήγορα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X