ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο αδελφός του Εσκομπάρ προσπαθεί να «χτυπήσει» την Apple

Ετοιμάζει κινητά από 399 δολάρια

Σε νέους επιχειρηματικούς τομείς δραστηριοποιείται πλέον η οικογένεια του Πάμπλο Εσκομπάρ, με τον αδερφό του να δημιουργεί μία σειρά από smartphones με όνομα «Escobar Fold 1».

Ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ, αδελφός του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, παρουσίασε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, σε μια προσπάθεια να «χτυπήσει» την Apple.

Το νέο κινητό σχεδιάστηκε στις ΗΠΑ και κατασκευάζεται στο Χονγκ Κονγκ με τα πρώτα σχέδια να κάνουν λόγο για 100.000 τεμάχια.

«Κατασκεύασα ένα από τα πρώτα smartphone που διπλώνουν στον κόσμο. Χάρη στην αποτελεσματική αλυσίδα παραγωγής και την απουσία ειδικών συμφωνιών με τους εμπόρους καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος. Το 'Escobar Fold 1' είναι το καλύτερο smartphone αυτή τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ, κατά την παρουσίαση της νέας συσκευής.

Ανοίγει «πόλεμο» με την Apple

Σύμφωνα με τον δημιουργό του κινητού, πρωταρχικός του στόχος είναι να ανταγωνιστεί την Apple, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει ότι έχει κάνει καλύτερη δουλειά απ’ ό,τι η Samsung με το Galaxy Fold.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σχετικά στο techgear, η οθόνη του Escobar Fold 1 δεν σπάει, διότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί, αλλά ένα ειδικό άθραυστο πλαστικό υλικό που δεν επηρεάζει αρνητικά την ανάλυση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη 7.8’’ AMOLED FHD+
Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 2.8GHz
Μνήμη RAM 6GB/8GB
Aποθηκευτικός χώρος 128GB/512GB
Dual κάμερα 16MP f/1.8 + 20MP f/1.8
Bluetooth 5.0,
DualSIM
Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie
Μπαταρία 4000mAh

Τα πρώτα 100.000 τεμάχια θα πωλούνται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα www.escobarinc.com στην τιμή των 399 δολαρίων για την έκδοση 6GB + 128GB και των 499 δολαρίων για την έκδοση 8GB + 512GB.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X