ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερωτεύτηκα μια παντρεμένη γυναίκα - Ο άντρας μου με στήριξε»

«Ήταν μια διασκεδαστική σχέση, αλλά όχι μια υγιής»

Μία μαμά βρήκε την αγάπη σε ένα απίθανο μέρος… Η παντρεμένη γυναίκα είπε πως ερωτεύτηκε απροσδόκητα μια γυναίκα που γνώρισε στο νηπιαγωγείο των παιδιών της – πριν το ζευγάρι ζήσει μια παθιασμένη σχέση δύο ετών.

Η Leah Hamilton, η οποία κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία, ζούσε στο Βερολίνο της Γερμανίας, με τον σύζυγό της και δύο μικρά παιδιά, όταν συνάντησε την άγνωστη γυναίκα ενώ συναναστρεφόταν με άλλες μαμάδες στο σχολείο.

«Μια μέρα, παρατήρησα ότι η νέα μου φίλη από το σχολείο των παιδιών μου με κοιτούσε επίμονα», έγραψε η Χάμιλτον σε μία προσωπική επιστολή που δημοσίευσε το Insider. «Φαίνεσαι πολύ σε φόρμα», είπε. «Και τα μάτια σου είναι τόσο όμορφα».

Η Χάμιλτον παραδέχτηκε ότι αυτή και η άλλη μαμά —η οποία ήταν επίσης παντρεμένη με έναν άντρα— ήταν και οι δύο «άγριοι τύποι που αναζητούσαν την περιπέτεια, αναζητούσαν διασκέδαση» και είπε ότι η φιλία τους γρήγορα εξελίχθηκε σε ερωτική. Ωστόσο, δεν αναμενόταν να ερωτευτεί βαθιά, ομολογώντας με κομμένη την ανάσα: «Καθώς περνούσαν οι μέρες, έγινε σαφές ότι ήταν κάτι περισσότερο από σωματική χημεία». Η Χάμιλτον και ο σύζυγός της ήταν σε έναν μη μονογαμικό γάμο, με τη Νεοζηλανδή να παραδέχεται ότι είχαν φιλήσει άλλους ανθρώπους ακόμη και τη νύχτα του γάμου τους.

Αλλά η μαμά δεν ήταν σίγουρη πώς θα αντιδρούσε ο σύζυγός της στην είδηση ​​ότι ήταν ερωτευμένη με κάποια άλλη. «Δεν είχα ιδέα αν ο σύζυγός μου θα με υποστήριζε αν ήθελα να συνδεθώ μαζί της – όχι απλώς ως σχέση, αλλά ως πραγματική σχέση. Αυτό ήταν ένα νέο βήμα για εμάς», είπε. «Αλλά ήταν μετρημένος, ήρεμος και το δέχτηκε».

Ο σύζυγος της άλλης γυναίκας αποδεχόταν επίσης τη σχέση, με την τετράδα να ξεκινά έναν αντισυμβατικό ειδύλλιο, μεταδίδει η New York Post.

«Περάσαμε χρόνο κολυμπώντας σε λίμνες, κάνοντας ποδήλατο μέσα στο δάσος και πάρτι μέχρι τις 4 π.μ. Οι οικογένειές μας ήταν αλληλένδετες: Ο σύζυγός μου και ο σύζυγός της ήρθαν μαζί μας για δείπνο με όλα τα παιδιά μας. Μοιραστήκαμε τη φροντίδα των παιδιών. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον σε στιγμές θλίψης και γιορτάσαμε μαζί χαρές και επιτυχίες μέχρι αργά το βράδυ», έγραψε ο Χάμιλτον. Αυτή και η άλλη γυναίκα κράτησαν τη σχέση τους για δύο χρόνια πριν γίνει «πολύ έντονη και τελικά ανισορροπητική», είπε.

«Ήταν μια διασκεδαστική σχέση, αλλά όχι μια υγιής. Ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος», θυμάται με θλίψη. Αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός της έκανε να νιώθει ραγισμένη.

«Έκλαιγα κάθε μέρα για εβδομάδες. Ο σύζυγός μου μου συμπαραστάθηκε δίνοντάς μου μπισκότα σοκολάτας και κόκκινο κρασί καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Άκουσε τη λύπη μου και με αγκάλιασε. Φρόντισε τα παιδιά μας και το νοικοκυριό μας περισσότερο από ό,τι συνήθως», δήλωσε η Χάμιλτον. Αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, η Χάμιλτον έγραψε ότι επανασυνδέθηκε με την άλλη γυναίκα – και τελικά αποφάσισαν να μείνουν φίλοι. Αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγος της γυναίκας είναι επίσης κάποιος που «εμπιστεύεται πολύ βαθιά» μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, η Χάμιλτον έγραψε το δοκίμιο ως φόρο τιμής στον άντρα της που στάθηκε δίπλα της και υποστήριξε την εξερεύνηση των συναισθημάτων και των επιθυμιών της.

«Με την υποστήριξη του συζύγου μου, ένιωσα τη δύναμη να είμαι ο εαυτός μου και να βιώσω τη ζωή σε όλη της την πληρότητα, συμπεριλαμβανομένων τα “ψηλά” της νέας αγάπης και τη βαθιά θλίψη», δήλωσε. «Πάντα λέω ότι ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνωρίζω και μετά από 12 χρόνια μαζί, εξακολουθώ να το πιστεύω».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X