ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έριξαν κόκκινη μπογιά σε νύφη για να εμποδίσουν τον γάμο του γιου τους

Μεξικό: Έβαλαν άτομα να ρίξουν κόκκινη μπογιά σε νύφη για να εμποδίσουν τον γάμο του γιου τους

Μια νύφη στο Μεξικό αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία Villa California, να αλλάξει φόρεμα και να επιστρέψει για να παντρευτεί, μετά την επίθεση που δέχτηκε με κόκκινη μπογιά από δύο άνδρες, με τις υποψίες για το ποιος τους έβαλε να πέφτουν στα πεθερικά της που προσπαθούσαν με χίλιους τρόπους να αποτρέψουν τον γάμο.

Πρόκειται για μια ευκατάστατη οικογένεια από την Ciudad Obregon του Μεξικού που δεν ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για τη σχέση του γιου τους, αφού θεωρούσαν ότι η νεαρή γυναίκα είχε βάλει στο μάτι τα λεφτά του.

Όπως έγραψε στο διαδίκτυο γυναίκα της οποίας η μητέρα ζει στην ίδια πόλη με τη νύφη, τη Ciudad Obregón, «όλο το μίσος από τα πεθερικά αυτού του φτωχού κοριτσιού προέρχεται από την κοινωνικοοικονομική κατάστασή της, μισήθηκε από την πεθερά της, την κουνιάδα και τον γαμπρό της από την αρχή, καθώς ήθελαν να παντρευτεί κάποια πλούσια».

Η πεθερά, μάλιστα, είχε προσποιηθεί ότι υπέστη καρδιακή προσβολή όταν το ζευγάρι προχώρησε στον αρραβώνα παρά τις αντιρρήσεις της, κατηγορώντας τους για την «περιπέτεια της υγείας της» και ζητώντας από τον γιο της να πληρώσει «όλα τα ιατρικά έξοδα».

Όπως αναφέρει η Sun, τα πεθερικά όχι μόνο αρνήθηκαν να παραστούν στον γάμο αλλά το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς φέρεται να προσέλαβαν κάποιον να ρίξει κόκκινη μπογιά στο φόρεμα της νύφης ακριβώς πριν αυτή ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τρεις άνδρες έτρεξαν προς το μέρος της, δύο με δοχεία μπογιάς και ένας άλλος ηχογραφώντας και κάλυψαν το φόρεμά της με κόκκινο χρώμα, με τους καλεσμένους να νομίζουν στην αρχή ότι μπορεί να ήταν αίμα».

Απτόητη η νύφη, άλλαξε φόρεμα

Η νύφη παρ’ όλα αυτά, επέδειξε απόλυτη ψυχραιμία και μετά την καταστροφή του νυφικού της, πήγε στο σπίτι της, φόρεσε μια χρυσή μακριά τουαλέτα και επέστρεψε στην εκκλησία όπου έγινε η γαμήλια τελετή.

Τα πεθερικά, ωστόσο, δεν έκαναν πίσω ως φαίνεται. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία ενημέρωνε ότι στον γάμο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Αστυνομικοί κατέφθασαν στον χώρο την ώρα που το ζευγάρι πόζαρε στον φακό των φωτογράφων και άρχισαν να ψάχνουν τους καλεσμένους, απειλώντας μάλιστα να συλλάβουν τον γαμπρό.

Ευτυχώς, ουδείς συνελήφθη και λίγο αργότερα η αστυνομία αποχώρησε.

Η νύφη με τη χρυσαφί τουαλέτα με την οποία παντρεύτηκε

Τα πεθερικά έκρυψαν το διαβατήριο του γαμπρού

Ακόμα και μετά τον γάμο, τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Καθώς το ζευγάρι ετοιμαζόταν για το ταξίδι του μέλιτος και λίγο πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο, ο γαμπρός ανακάλυψε ότι τα πεθερικά είχαν κρύψει το διαβατήριό του.

Προσπάθησαν δε να δωροδοκήσουν το ταξιδιωτικό γραφείο για να ακυρώσει το ταξίδι των νεονύμφων, αλλά μάταια: Το ζευγάρι αναχώρησε κανονικά για τον μήνα του μέλιτος.

Η υπόθεση έγινε, φυσικά, viral στο X. Μεταξύ των πολυάριθμων χρηστών που σχολίασαν τα καμώματα των πεθερικών ήταν και συντοπίτες τους.

«Όλοι στη Ciudad Obregon μισούν τα πεθερικά», έγραψε ένας εξ αυτών.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση