ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία»: Σοκάρει o πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του

Ο κατηγορούμενος πεθερός ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο πεθερός και η πεθερά του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (24/2) στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κατά την 4ωρη απολογία τους περιέγραψαν αναλυτικά στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη την μοιραία εκείνη ημέρα. Μάλιστα ο κατηγορούμενος πεθερός ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του.

Υπενθυμίζεται ότι δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος της 68χρονης συζύγου του 69χρονου δράστη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, καθώς υπάρχει μαρτυρία πως φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον δράστη σύζυγό της «ρίξ' του, ρίξ' του», μόλις είδε τον γαμπρό της.

Τι ισχυρίστηκε ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ο πεθερός του 57χρονου γιατρού ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην απολογία του: «Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος". Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία».

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν. Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει την Παρασκευή (1/3) στο Γ' Νεκροταφείο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση