ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργαζόμενος κάηκε με καυτό λάδι - «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα»

Παρέμβαση επιθεωρητών για τον εργαζόμενο που κάηκε με καυτό λάδι σε ξενοδοχείο

Για παρέμβαση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κάνει λόγο ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο θέμα του μάγειρα στην Κρήτη που υποστηρίζει ότι στη διάρκεια της εργασίας του σε ξενοδοχείο, τραυματίστηκε από καυτό λάδι.

«Το ΣΕΠΕ έχει ήδη παρέμβει από χθες και πόρισμα συντάσσεται και εκδίδεται εντός ολίγου! Η τήρηση του νόμου ως προς τις συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων είναι το Άλφα και το Ωμέγα για μας! Καμία ανοχή δεν θα υπάρξει στις παραβιάσεις», αναφέρει στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Σημειώνεται πως, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εργαζόμενος δήλωσε ότι την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια.

«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, οι υπεύθυνοι τον μετέφεραν στο δωμάτιο με τα κρέατα, αρνούμενοι να τον πάνε σε νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια του έδωσαν μερικές μέρες άδεια, ενώ φέρεται να ειδοποίησαν «δικό τους γιατρό», ώστε να του χορηγήσει αλοιφές, σύμφωνα με την καταγγελία.

«Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε η μητέρα του.

Η οικογένεια πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό, ενώ στο πλευρό του εργαζόμενου βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση