ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση με οξύ: «Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες»

Έσπασε τη σιωπή της η 38χρονη

«Έσπασε τη σιωπή» της η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο καθώς μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) μέσα από τη φυλακή πρώτα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στη συνέχεια στον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου και τοποθετήθηκε αναφορικά με τις καταγγελίες που τη βαραίνουν. Την αρχή την έκανε η 38χρονη στην εκπομπή του Alpha «Tlive» όπου και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό και εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά και όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα ΜΜΕ λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες» πρόσθεσε στη συνέχεια η 38χρονη.

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε στη συνέχεια η 38χρονη που έριξε το οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Θόλωσα, έγινε εν βρασμώ»

Στη συνέχεια η 38χρονη πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση και στο Mega και την εκπομπή «Live News» όπου και περιέγραψε αυτά που ισχυρίζεται ότι συνέβησαν: «Ξάπλωσε και μου έλεγε πάλι τα ίδια. Αυτός μου έλεγε πάλι: «θα σε σκοτώσουν, θα σε βρούνε σε χαντάκι», δηλαδή με τρέλανε. Βγήκα εκτός ελέγχου. Και εγώ εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα, λέω: «α στο καλό», ανοίγω την τσάντα, το ξεβιδώνω, δευτερόλεπτα. Θόλωσα, έγινε εν βρασμώ, δεν ήταν ότι το είχα σχεδιάσει ή τον περίμενα να μπει στο μπάνιο να του το πετάξω. Πήρα το ρίσκο, αν με έπιανε στα χέρια του, θα με σκότωνε».

Αν και αρχικά ζητήθηκε για λόγους ασφαλείας να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ή σε άλλη φυλακή εκτός Κρήτης, εν τέλει αποφασίστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος και έτσι θα παραμείνει στο νησί. Η ίδια άλλωστε, είχε εκφράσει φόβο για τη ζωή της και στο Live News. «Με απειλούν, μέσω τρίτων, θα πω και ονόματα αν συνεχιστεί αυτό, ότι αν προφυλακιστώ θα βάλουν κρατούμενες να με σκοτώσουν μέσα στη φυλακή. Γενικά έχουν άγριες διαθέσεις. Εγώ είμαι μία απλή γυναίκα, μάνα δύο παιδιών, η οποία στην απελπισία της και έχοντας περάσει τόσα, διέπραξε αυτό». Το πιθανότερο είναι η 38χρονη να κρατηθεί στις φυλακές Νεάπολης σε κελί μαζί με άλλες τρεις, σκληρές κρατούμενες.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση