ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επαθα σοκ με αυτό που είδα, το παιδί ή θα πάθαινε θερμοπληξία ή θα πέθαινε»

Συγκλονίζουν οι κουβέντες της γυναίκας που έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι στη Βάρκιζα

Συγκλονίζουν οι κουβέντες της γυναίκας που έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι που είχε ξεχαστεί για τέσσερις ολόκληρες ώρες στο σχολικό στη Βάρκιζα.

«Το παιδάκι ήταν σε σοκ και δεμένο με τη ζώνη για τέσσερις ώρες»

Η νεαρή γυναίκα, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τα όσα αντίκρισε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο σχολικό λεωφορείο στη συμβολή των οδών Κρυστάλη και Ελευθερίας.

«Πιέζομαι πολύ αυτές τις ημέρες. Ήταν τόσο ισχυρό το σοκ που έπαθα με το παιδί που δύο ημέρες έκανα να συνέλθω από αυτό που αντίκρισα εκείνη την ημέρα όταν το είδα σε αυτή την κατάσταση. Έπαθα σοκ», λέει στο protothema.gr με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα της.

Η ίδια θέλει να ηρεμήσει και λέει ότι θα ξεδιπλώσει με λεπτομέρειες όλα όσα φρικτά αντίκρισε όταν αισθανθεί έτοιμη και έρθει η ώρα. Στην ερώτηση, μάλιστα, αν η μικρή Αννούλα θα πέθαινε, απαντά με σπασμένη φωνή «Προφανώς. Ή θα υφίστατο μεγάλη ζημία στον οργανισμό του ή θα πάθαινε θερμοπληξία, ή θα πέθαινε... Το παιδί ήταν να πάει στις 6 στο σπίτι του, από τις 9 μέχρι τις 5 θα το παίρνανε από το σχολικό. Θα πάθαινε κάτι σοβαρό το παιδί. Έκλαιγε».

Πριν κατεβάσει το ακουστικό εμφανώς κουρασμένη και σοκαρισμένη λέει: «Δύο ημέρες είμαι σε κατάσταση σοκ με αυτό που αντίκρισα. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έγινε».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση