ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ενδιαφέρεται για την εικόνα του ο δράστης: «Δεν είμαι τέρας»

Ενα βήμα πριν το κελί...

Επί πέντε ώρες ο 33χρονος πιλότος δεχόταν ένα συνεχές σφυροκόπημα από τον ανακριτή για το λόγο που οδηγήθηκε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η απολογία του καθ' ομολογία συζυγοκτόνου είχε «πολλές τρύπες και κενά» ανέφεραν χαρακτηριστικά δικαστικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να επαναλάμβανε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

Ανακριτής και εισαγγελέα επέμειναν με ερωτήσεις για το το συνέβη τη μοιραία βραδιά. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απάντησε αναλυτικά για τη γνωριμία και το γάμο του με τη σύζυγό του. Όταν έφτασε στη περιγραφή του εγκλήματος φέρεται να απάντησε ότι δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τη σύζυγό του, όταν διαπίστωσε να μειώνονται οι αντιστάσεις της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν ήξερε τι να κάνει και τότε άρχισε να σκέφτεται το παιδί του που θα έμενε και χωρίς τον πατέρα του. Τότε, υποστήριξε πως έλαβε την απόφαση να σκηνοθετήσει την ψεύτικη ληστεία και ξεκίνησε σκοτώνοντας το σκύλο της οικογένειας.

Η αίσθηση που άφησε, όπως ανέφεραν πηγές των δικαστηρίων ήταν ότι ακόμα και ένα βήμα πριν το κελί τον ενδιέφερε η εικόνα που έχει ο κόσμος γι'αυτόν.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση