ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου»

Σοκάρει η μαρτυρία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον ιδιο ηθοποιό και σκηνοθέτη στον ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σοκ: Οι λεπτομέρειες των καταγγελιών κατά του Φιλιππίδη

Στην καταγγελία της η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο καταγγελλόμενος έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού της μπροστά από τον οποίο καθόταν εκείνη.

«Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών, συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο καταγγελλόμενος σταδιακά με απομόνωσε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου και φρόντισε να έχω δικό μου καμαρίνι με την πρόφαση (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) ότι θα ερμήνευα τον βασικό γυναικείο ρόλο του έργου.

Το καμαρίνι αυτό βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του. Ο ίδιος είχε τα κλειδιά του καμαρινιού μου καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας, μπαινοβγαίνοντας στο καμαρίνι χωρίς να χτυπά την πόρτα μου και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω όπως έμπαινε ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλεύομενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει.

Αρκετές φορές εισερχόταν στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από εκεί που καθόμουν (σημειώνω ότι ο ίδιος είχε τουαλέτα στο δικό του καμαρίνι). Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια συνεχή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X