ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου»

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Ως «εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική» χαρακτήρισε την 39χρονη δράστιδα ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που δολοφονήθηκε με πισώπλατες μαχαιριές στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα.

Η οικογένεια του άτυχου 43χρονου περνά στην αντεπίθεση απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, η οποία φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της ότι είχε συνευρεθεί παλαιότερα με το θύμα και πως αποφάσισε να τον βρει γιατί όπως λέει διέδιδε σε τρίτους τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου δήλωσε στο Mega ότι οι σχέσεις διαταράχθηκαν «όταν ο Σάκης (το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα». Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, το θύμα είχε απευθυνθεί στον ίδιο ζητώντας βοήθεια, «ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα».

Χαλκίδα: Εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος σημείωσε πως η 39χρονη δράστιδα ρίχνει λάσπη στο θύμα, ενώ την χαρακτήρισε εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική.

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική» είπε.

Χαλκίδα: Την παραμονή της σφαγής ο άντρας την έδιωξε από το σπίτι

Ο κ. Τάρτης υποστήριξε ότι «όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο. Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής».

«Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε», είπε.

«Τον μαχαίρωνε συνεχώς στον λαιμό, το κεφάλι»

Την ίδια ώρα, ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε ότι είδε από κοντά τη γυναίκα να μαχαιρώνει με μανία τον 43χρονο.

«Ενώ κατευθυνόμουν με το αυτοκίνητό μου στην οδό Μαργαρίτη προκειμένου να βγω στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, είδα μέσα στο δρόμο και ακριβώς πίσω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας μία γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα και να παλεύουν» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Συγκεκριμένα η γυναίκα ήταν από κάτω και ο άντρας από πάνω. Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και μαχαίρωνε συνεχώς στον άντρα από την αριστερή του πλευρά στο λαιμό στο κεφάλι και στο σώμα του» είπε αναφερόμενος στα όσα σοκαριστικά αντίκρισε.

«Τότε κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ, επειδή όμως είχε αναμονή η γραμμή κάλεσα την αστυνομία και τους είπα τι συμβαίνει. Εγώ φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα. Η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άντρα ως που αυτός σταμάτησε να κινείται και τότε αυτή τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Όταν σταμάτησε, κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα και πήγε και έκατσε στο πεζοδρόμιο» σημείωσε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση