ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «αγγελικό» της πρόσωπο ξεγελά (pıcs)

«Έμεινα με την φίλη μου γιατί φοβόμουν ότι θα με σκοτώσει»

Αντρέας Γιωργαλλάς

Η ιστορία που δημοσιεύει το BBC θα μπορούσε να γίνει σενάριο για ταινία, η σύντροφος του 22 Alex Skeel είναι η πρώτη γυναίκα που καταδικάστηκε για την κακοποίηση του συντρόφου της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα ο ίδιος προσπαθεί να παλέψει για την προκατάληψη και το στίγμα γύρω από την κακοποίηση των αντρών.


Πίνουν αίμα κόμπρας τα σκληροτράχηλα στρατεύματα (Pics, Vid)


Όπως εξομολογείται πότε δεν ξεχάσει την πρώτη φορά που η κοπέλα του του έριξε καυτό νερό. «Με έβαλε στην γωνιά του σπιτιού μας κρατώντας ένα ζεστό βραστήρα νερού». Ήταν μαζί για τρία χρόνια και τα πρώτα κρούσματα άρχισαν με μικρά πράγματα όπως οι επικρίσεις για το ντύσιμο του ή το κούρεμα του και τελικά εξελίχθηκε σε σωματική κακοποίηση που κράτησε 9 μήνες. Ο 22χρονος λέει ότι την φοβόταν πάρα πολύ και προσθέτει, «Δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη σταγόνα καυτού νερού να πέφτει στο δέρμα μου ήταν λες και όλα έγιναν σε αργή κίνηση. Ο πόνος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον. Την ικέτευα να με αφήσει να κάνω ένα κρύο μπάνιο, ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ ότι θα μου απαλύνει τον πόνο. Μου το επέτρεψε και η ανακούφιση ήταν άμεση, δεν μπορείτε να καταλάβετε το συναίσθημα του να βυθίζεσαι σε μια μπανιέρα με κρύο νερό. Μετά από λίγο ώρα μου είπε να βγω αλλιώς θα με έκαιγε ξανά».

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Alex λέει ότι η Jordan έπαιζε με το μυαλό του, ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής του. «Θυμάμαι να είμαι στην μπανιέρα χωρίς ρούχα και ένοιωθα ότι είμαι στον φούρνο, το δέρμα μου ξεφλούδιζε ήταν η απόλυτη φρίκη».

Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

Με την Jordan γνωρίστηκαν το 2012, ήταν πολύ καλή μαθήτρια και εξασφάλισε θέση στον πανεπιστήμιο του Hertfordshire στον κλάδο των καλών τεχνών. Στην αρχή της σχέσης τους όπως ο ίδιος εξομολογείται όλα πηγαίναν πολύ καλά. Έκαναν πράγματα που φυσιολογικά για την ηλικία τους, πήγαιναν περιπάτους, έβλεπαν ταινίες και όλα κυλούσαν ομαλά.

Μετά από κάποιους μήνες σχέσης διάφορες περίεργες συμπεριφορές άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, στην αρχή ο 22χρονος απλά θεωρούσε ότι η σύντροφος του απλά προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή. Σε μια νυχτερινή τους έξοδο πήγαν να παρακολουθήσουν μια παράσταση, η Jordan εξαφανίστηκε χωρίς να πει κάτι και άρχισαν να την ψάχνουν τελικά την εντόπισαν στην αίθουσα υποδοχής να γελά. Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Αlex λέει ότι ήταν τα πρώτα σημάδια περίεργης συμπεριφοράς, εκ των υστέρων κατάλαβε ότι ο λόγος που το έκανε ήταν για να τον πανικοβάλει και να τον κάνει να ανησυχήσει. Μεταξύ άλλων η Jordan τον απομόνωσε από τους φίλους του και την οικογένεια του απαγορεύοντας του να τους δει ενώ είχε αποκτήσει πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O λόγος που τον κράτησε σε αυτή την αρρωστημένη σχέση ήταν τα δύο παιδιά που απέκτησε με την Jordan. Όπως αναφέρει, «ο φόβος μου ήταν πάντα ότι αν έφευγα θα γύριζε να κακοποιήσει τα παιδιά μας έτσι έμεινα».

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X