ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: Έχασε τη ζωή του διευθυντή κλινικής Covid νοσοκομείου

Πώς πέθανε ο διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου Νίκος Γραμματικόπουλος

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το πρωί στον διευθυντή της κλινικής Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας Νίκο Γραμματικόπουλο.

 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή της Κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου, τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του.

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Όμως, η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Ξεκίνησαν, λοιπόν, έρευνες και το πρωί το αυτοκίνητό του εντοπίσθηκε στην περιοχή της Καζάρμας. Λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, εντοπίσθηκε και ο άτυχος 54χρονος.

Παρότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, κλήθηκε στο σημείο ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η κηδεία του πνευμονολόγου έγινε το πρωί στις 11:00, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καζάρμα.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X