ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

«Αυτό που έκανα είναι κακό, το μετανιώνω σαν πράξη - Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα, πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου»

Χωρίς καν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο, μετά από τη σύντομη απολογία του στην ανακρίτρια ανηλίκων, ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια την περασμένη Παρασκευή. Με απόφαση των αρμοδίων ανακριτικών αρχών στον νεαρό κατηγορούμενο ορίστηκε μόνο επιμελητής για να επιβλέπει την πορεία του, όπως προβλέπεται για ανήλικους κατηγορούμενους.

Κατά πληροφορίες στην απολογία του ο ανήλικος φέρεται να αναφέρθηκε σε ακραία περιστατικά βίας κατά του ίδιου και κατά άλλων μελών της οικογένειας του από τον πατέρα του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη δικογραφία υπάρχουν σειρά αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την κακοποίησή του.

«Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα»

«Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου», φέρεται να είπε στη σύντομη απολογία του ο 16χρονος στην ανακρίτρια ανηλίκων υποστηρίζοντας πως ο πατέρας του τον κακοποιούσε για χρόνια.

Τέλος, στην ανάκριση κατέθεσαν μέλη της οικογένειας και του φιλικού περιβάλλοντος του 16χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συγγενείς -μεταξύ των οποίων η μητέρα του και ο αδελφός του. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ανηλίκου και φέρονται να επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος υπήρξε θύμα χρόνιας κακοποίησης.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση