ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έλεγε στη μητέρα μου να κάνει μπάνιο... την είδε από την κάμερα»

Τι λέει η σύζυγος του κομμωτή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 49χρονο κομμωτή ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το ίδιο φέρεται να είχε κάνει και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα».

«Είχα έναν άνθρωπο που δεν τον είχα καταλάβει και σήμερα τον φοβάμαι. Παίρνω διαζύγιο. Τα παιδιά μου είναι χάλια, τα έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Φοβάμαι αν αφεθεί ελεύθερος μην τα πειράξει. Τους ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα, το ορκίζομαι» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

«Οι κάμερες, η μία βρέθηκε στον θερμοσίφωνα και η άλλη στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών μου. Φιλοξενώ τη μητέρα μου αυτές τις ημέρες. Τη Δευτέρα που είχε ρεπό και δεν ήρθε στο κατάστημα, της έλεγε να κάνει μπάνιο. Είδε και τη μητέρα μου. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄ αυτό» υπογράμμισε η ίδια μιλώντας στο Mega.

«Εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης»

Νωρίτερα, συντετριμμένη, λυπημένη και γεμάτη αηδία δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή. Όπως είπε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων τις κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της ανακάλυψε η μητέρα της όταν έγινε γνωστό το περιστατικό στο κομμωτήριο.

Με τρεμάμενη φωνή η 29χρονη κοπέλα, η οποία έζησε για 10 χρόνια κάτω από την ίδια σκέπη με τον 49χρονο κομμωτή, είπε ότι «έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του» πρόσθεσε η 29χρονη.

Στην ερώτηση αν πηγαίνει κάπου το μυαλό της για το τι έκανε ο 49χρονος το υλικό που έχει καταγραφεί, η κοπέλα είπε ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά».

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» πρόσθεσε για τον 49χρονο κομμωτή.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία που έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έγινε έρευνα στο χώρο του κομμωτηρίου όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Επιπρόσθετα, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή (10/12), πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατάγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Παράλληλα κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση