ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός ΜΕΘ η εθελόντρια ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά

Θεσσαλονίκη - Η 43χρονη αναπνέει μονή της, χωρίς μηχανική υποστήριξη και έχει καλό επίπεδο επαφής

Αποσωληνώθηκε το πρωί της Παρασκευής η εθελόντρια που είχε δέχθηκε δάγκωμα οχιάς όταν πήγε να την απομακρύνει από σχολείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλευόταν στην Α ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» για μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη διακομίζεται στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, είναι σε αυτόματη αναπνοή, δηλαδή αναπνέει μόνη της χωρίς μηχανική υποστήριξη, έχοντας καλό επίπεδο επαφής και άριστη συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, ελάχιστα λεπτά μετά το δάγκωμα που δέχθηκε από το δηλητηριώδες φίδι, υπέστη αναφυλακτικό σοκ και διασωλυνωθηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, αφού η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε σχολικό συγκρότημα στην οδό Γιαννιτσών, όταν επιστάτης εντόπισε ένα φίδι στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου. Κατευθείαν έγινε κλήση στην πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της έδωσε το τηλέφωνο δύο ερπετολόγων και στο σημείο έφτασε πρώτη η εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή», η οποία έπιασε με γάντι το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο, αυτό τη δάγκωσε.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X