ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά - Τον σκότωσαν εν κινήσει με καλάσνικοφ

Η δολοφονία της πρώην του

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των εκτελεστών του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έπεσε νεκρός από 15 σφαίρες το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα Αττικής.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, μόλις 200 μέτρα από την οικία του.

Πού στρέφονται οι Αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο συνεπιβάτης φαίνεται να γάζωσε με καλάσνικοφ τον επιχειρηματία με τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς, καθώς τόσοι είναι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή και έριξαν το καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο του Γιαλιά και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Στη συνέχεια οι δολοφόνοι έγιναν «καπνός», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε καμένη μια μηχανή στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων. Την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και εξετάζουν αν συνδέεται η μηχανή με τη στυγερή δολοφονία.

Την ημέρα της δολοφονίας ο Γιαλιάς δεν είχε μαζί την προσωπική του φρουρά

Κλιμάκια της Ασφάλειας βρέθηκαν χθες στο σημείο της δολοφονίας συγκεντρώνοντας ευρήματα που θα βοηθήσουν στις έρευνες. Το καμένο αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Περίεργο είναι το ότι ο επιχειρηματίας διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία όμως δεν είχε μαζί του και είναι πολύ πιθανό να το γνώριζαν οι εκτελεστές του.

Εν τω μεταξύ, επειδή οι άνδρες της Πυροσβεστικής έριξαν πολύ νερό για την κατάσβεση της φωτιάς στο ΙΧ του θύματος, αξιωματικοί της Ασφάλειας λένε πως ενδέχεται να έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του με σφαίρα στο κεφάλι το 2018

Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά είχε δολοφονηθεί το 2018 από δύο αδέρφια με κίνητρο τη ληστεία. Οι δράστες της είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, όπου τη σκότωσαν με σφαίρα στο κεφάλι και τη λήστεψαν.

Οι δράστες της δολοφονίας της πρώην συζύγου του επιχειρηματία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Χρήστος Γιαλιάς: Γνωστός στον χώρο της εστίασης και παράγοντας ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν γνωστός στον χώρο της εστίασης, καθώς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος με εκατοντάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του, ενώ είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας του ΑΟ Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Ο επιχειρηματίας ήταν επίσης ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση