ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα»

Αποκαλύψεις σοκ για τον 32χρονο

Όλο και πιο ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής Αναστάζια στην Κω. Μιλώντας στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη, ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας ανέφερε πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια, είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα του θύματος προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

"Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα", είπε ο κ. Κατσιαμάκας και πρόσθεσε:

"Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό".

Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ συμπλήρωσε πως αυτή η πράξη δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

Τα στοιχεία που "καίνε" τον 32χρονο

Αυτά τα μηνύματα και οι επικοινωνίες έχουν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Παράλληλα κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το πώς θα σβήσει το ιστορικό των στιγμάτων τοποθεσίας του και αργότερα πώς θα διαγράψει και το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων. Ο 32χρονος δολοφόνος έχει ψάξει τα δρομολόγια και πώς θα βγάλει εισιτήριο για απευθείας πτήση στην Ιταλία.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο όπου προβαίνει σε ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ταξίδι ήταν… κανονισμένο, κανείς από την παρέα του, ούτε ο συγκάτοικός του δεν το γνώριζαν.

Τα νέα ευρήματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών φέρεται να "καίνε" τον 32χρονο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη DNA ή αποτυπώματα. Σε βάρος του άνδρα από το Μπαγκλαντές που πέρασε χθες το μεσημέρι εκ νέου το κατώφλι των δικαστηρίων, ασκήθηκε ποινική δίωξη και για βιασμό της 27χρονης, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση