ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης...»

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα»

Τη γυναίκα στην οποία ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα την ημέρα της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι εντόπισε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η γυναίκα δήλωσε στην εκπομπή του Mega πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον 51χρονο κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα»

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε ''τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;'' «Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως είπε στην εκπομπή οι δυο τους δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», σημείωσε η ίδια.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», είπε τέλος η γυναίκα.

Η συγκλονιστική «προφητεία» της μητέρας του Μπάμπη

Η εκπομπή βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του αγνοούμενου και στο δωμάτιό του, πριν βρεθεί η σορός του και υπάρξουν οι εξελίξεις με τον κρεοπώλη στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για δολοφονία από πρόθεση. Η αδερφή του Χριστίνα είχε δείξει στη ρεπόρτερ τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει πίσω.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγια του είναι εδώ. Η μητέρα μου υποστηρίζει ότι λείπουν κάποια εννιάβολα. Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία…», είχε πει στο «Τούνελ».

Η μητέρα του Μπάμπη μίλησε για το τελευταίο τους πρωινό που πέρασαν μαζί και το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον κρεοπώλη. «"Θα έρθεις μέσα;" άκουσα με τα αυτιά μου τον κρεοπώλη να τον ρωτά», είπε η μητέρα του. Αναφέρθηκε επίσης στο τετράδιο του Μπάμπη στο οποίο είχε τη συνήθεια να γράφει τα πάντα, από τα πόσα χάλασε στο περίπτερο για τσιγάρα ως και τα λεφτά που κατά τη μητέρα του τού χρωστούσαν. Ανάμεσα στα ονόματα και το όνομα του κρεοπώλη υποστήριξε η μητέρα του η οποία ανέφερε ότι συνολικά μέσα στα χρόνια είχε δώσει στον κρεοπώλη 17.000 ευρώ. Τα 6.000 ευρώ μέσω τράπεζας, τα υπόλοιπα σταδιακά στο χέρι. Όπως είπε η μητέρα του ήθελε τα χρήματά του πίσω για να μπορέσει να επιστρέψει στην Ιταλία όπου εργάζεται, να έχει κάποια λεφτά πάνω του και να αφήσει και κάποια πίσω.Τα χρωστούμενα θεωρούσαν τότε οι δύο γυναίκες, που παρότι δεν είχε βρεθεί ακόμη ο άνθρωπός τους, φοβούνταν ότι είχε γίνει κάτι κακό, ήταν το κίνητρο της δολοφονίας, με τον κρεοπώλη να παρασέρνει τον άτυχο Μπάμπη εκείνη τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου σε μια παγίδα θανάτου.

Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια μια εβδομάδα πριν έλεγε «πηγαίνω στα χωράφια και νομίζω πως θα δω το παιδί μου να μου λέει εδώ είμαι», ενώ η αδελφή του επίσης λυγισμένη υποστήριζε στην κάμερα ότι δεν ήξερε για τα χρωστούμενα του κρεοπώλη και όταν το έμαθε, όπως είπε κατάλαβε ότι είχε γίνει κάτι κακό. «Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου πήγε να βγει από το σώμα μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση