ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγινε αστυνομικός το μοντέλο που πιάστηκε με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ (pics)

Έχει αθωωθεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Μετά την περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ και την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στη Μυτιλήνη και έγινε αστυνομικός και τώρα, μάλιστα, είναι στην πρώτη γραμμή στα γεγονότα στη Μόρια.

Το 22χρονο πρώην πια μοντέλο άφησε πίσω της την περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ και μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου πέρυσι επέστρεψε στη Μυτιλήνη και έγινε αστυνομικός.

Το 22χρονο μοντέλο, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία για να τοποθετηθεί τελικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Στις 10/9, μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε αναλάβει μαζί με τους συναδέλφους της να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο ΚΥΤ.

​Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας, ούτε πολίτες, αλλά ούτε μετανάστες, υπό το φόβο των επεισοδίων. 

Θυμίζουμε, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών. Και πράγματι, το δικαστήριο την έκρινε αθώα πέρυσι, και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είχε πει στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαροπούλου και τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Πηγή: Gazzeta.gr/ Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X