ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφόνοι «θεατρίνοι» – Πίστευαν ότι είχαν κάνει το «τέλειο έγκλημα»

Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές, όμως οδηγήθηκαν στη φυλακή

Οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη και οι κινήσεις του 39χρονου συντρόφου της όσο η 41χρονη Γεωργία θεωρούνταν αγνοούμενη, υπενθύμισαν αντίστοιχες περιπτώσεις που οι ίδιοι οι δολοφόνοι αναζητούσαν τα θύματά τους, παίζοντας θέατρο στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Περιπτώσεις που όλοι εμφανίζονταν ως χαροκαμένοι συγγενείς, θρηνώντας για σύζυγο, γονιό ή και παιδί τους. Έπαιζαν ένα καλοσκηνοθετημένο θεατρικό μονόλογο για μέρες ή μήνες. Ωστόσο, οι αδίστακτοι δολοφόνοι δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς που τους οδήγησαν στη δικαιοσύνη και τη φυλακή.

Η 41χρονη Γεωργία και ο σύντροφός της

Στην περίπτωση της πρώτης γυναικοκτονίας του 2024, ο σύντροφος της Γεωργίας επί 8 μέρες έπαιζε θέατρο. Αναζητούσε την καλή του, που έφυγε στέλντοντάς του μόνο ένα SMS, φορώντας το κασκόλ της για να του την θυμίζει, όπως έλεγε.

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης, ο σύντροφός της κατηγορείται πως την σκότωσε με συνεργό ένα φίλο του, την έβαλε σε ένα μπαούλο και την πέταξε σε μια ερημική περιοχή.

Θέατρο 37 ημερών στα Γλυκά Νερά

Το 2021 η Ελλάδα στεκόταν στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που υποστήριζε ότι ληστές εισήλθαν στην οικία των Γλυκών Νερών και δολοφόνησαν τη σύζυγό του, Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μάλιστα πίεζε τα μάτια του μπροστά στις κάμερες, για να δείξει πως κλαίει για την γυναίκα και το σκυλί του.

Ωστόσο, αυτό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη στην υπόθεση των Γλυκών Νερών δεν ήταν το θέατρο μπροστά στις κάμερες, δεν ήταν η δακρύβρεχτη ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια γράφοντας: «για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπή μου», δεν ήταν το σκηνικό ληστείας που είχε σκηνοθετήσει, ή η κλήση φιμωμένος στην άμεση δράση. Άλλα ήταν εκείνη η αγκαλιά στη μάνα της αδικοχαμένης Καρολάιν που στοίχισε περισσότερο από όλα.

Η Κική και ο Δάνος από τη Βέροια

Η αμηχανία του Δάνου ήταν εμφανής, όπως και τα κενά που άφηνε στις αφηγήσεις του για την εξαφάνιση της φίλης του, Κικής Κούσογλου.

Ήταν 2005 όταν η πανέμορφη Κική χάθηκε από προσώπου γης. Τέσσερις μήνες αστυνομία και συγγενείς την έψαχναν παντού μαζί και ο επί 5 χρόνια σύντροφος της, Δάνος, που αγωνιούσε για την τύχη της. Όμως οι κινήσεις του σώματός του έλεγαν περισσότερα από τα λόγια του.

Λίγες μέρες μετά θα σπάσει και θα ομολογήσει πως πάνω σε καβγά θόλωσε και την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Η «μαύρη χήρα της Κοιλάδας»

Η Δήμητρα σκότωσε τον ναυτικό σύζυγο της με μια σφαίρα στην κοιλιά και μια στο κεφάλι. Αυτό δεν την εμπόδισε όμως από το να κάθεται στα τηλεοπτικά πλατό, να αστειεύεται στις διαφημίσεις και όταν ξαναέβγαινε στον αέρα να αναζητά να μάθει τι απέγινε ο σύζυγος της.

Μετά την ομολογία της και την καταδίκη της σε ισόβια, η «μαύρη χήρα της Κοιλάδας» όπως έμεινε γνωστή, βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναζητούσε τον πατέρα του

Πριν ένα χρόνο, ο Βαγγέλης Κουλιανός αναζητούσε να μάθει τον δολοφόνο του πατέρα του. Συνεργαζόταν άψογα με τις Αρχές και εξέφραζε το παράπονο του γιατί τον υποπτεύονται.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία του πατέρα του, Γιώργου Καρυώτη, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Η Μήδεια

Και ποιος θα έμενε ασυγκίνητος μπροστά στη χαροκαμένη μάνα… που αναζητούσε το παιδί της που εξαφανίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2011.

Όλοι έψαχναν να τον βρουν. Όλοι εκτός από την ίδια και τον πατριό του που ήξεραν πολύ καλά που τον είχαν θάψει μετά το ειδεχθέστατο έγκλημα.

Το κίνητρο για να σκοτώσει μια μάνα το παιδί της; Οι οικονομικές διαφορές και η επικαρπία δανείου που είχε πάρει στο όνομα του ο 23χρονος γιος της.

Το κλάμα ενός δολοφόνου

Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν αρκούσαν για να κρύψουν την αλήθεια… Ότι δηλαδή ο άντρας της, ο 58χρονος Αχιλλέας Τέντας στραγγαλίστηκε με συρματόσχοινο την ώρα που κοιμόταν από τον εραστή της, τον Νίκο Κωτούλα.

Το «σατανικό ζευγάρι» όπως χαρακτηρίστηκε από τις εφημερίδες της εποχής πέταξαν το πτώμα σε ένα πηγάδι που το μπάζωσαν κι άφησαν το αυτοκίνητο του θύματος στο λιμάνι για να φανεί πως έφυγε ταξίδι.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση