ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφόνησαν 57χρονο - Το σατανικό σχέδιο, το «δόλωμα» και η θανατηφόρα ένεση

Πώς στήθηκε η δολοπλοκία με στόχο τον θάνατο του 57χρονου

Ένα «σατανικό» σχέδιο φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 57χρονου Βρετανού, Μουράτ Αρπαπάι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον αεραγωγό του διαμερίσματος που νοίκιαζε στην Κωνσταντινούπολη στις 28 Ιουλίου.

Ο 57χρονος με καταγωγή από την Τουρκία είχε περάσει τα παιδικά του χρόνια στη Βρετανία και είχε επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για μόνιμη εγκατάσταση το 1993, εκεί εργαζόταν ως μεταφραστής και ταυτόχρονα ζούσε λαμβάνοντας εμβάσματα από την οικογένειά του.

Ο 57χρονος φέρεται να ήταν το θύμα μίας δολοπλοκίας με στόχο τη ληστεία όταν η φερόμενη ως εγκέφαλος της δολοφονίας διαπίστωσε ότι διαθέτει αρκετά χρήματα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το CNNTurk φαίνεται πως στο σχέδιο συμμετείχαν πέντε άτομα και με μία γυναίκα που χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα», παρέσυραν τον 57χρονο στο σπίτι του στις 27 Ιουλίου. Στη συνέχεια κατηγορούνται πως τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που ήταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα χτύπησαν τον άνδρα, τον έδεσαν με χειροπέδες σε μία καρέκλα και τον σκότωσαν, κάνοντας του ένεση στον λαιμό με μία μπλε χημική τοξική ουσία.

Στη συνέχεια τον λήστεψαν και πέταξαν το άψυχο σώμα του στον αεραγωγό.

«Εγκέφαλος» της πλεκτάνης φέρεται ότι είναι μία γυναίκα, η Ερσέν Μπασάκ, ιδιοκτήτης καφέ στην περιοχή, Σιρινεβλέρ της Κωνσταντινούπολης, η οποία φέρεται ότι είχε την ιδέα να παγιδεύσουν τον 57χρονο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 57χρονος είχε γνωριστεί διαδικτυακά με κάποιους από τους εμπλεκόμενους πριν τους συναντήσει από κοντά στην καφετέρια της Μπασάκ, όπου σύχναζε και ερωτευτεί μία 19χρονη, τη Μουχτερέμ Περτσικλί.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας από την ημέρα της δολοφονίας, διακρίνεται ο Αρπαπάι να φτάνει στο διαμέρισμά με μία γυναίκα που φέρεται να είναι η Περτσικλί και η οποία φοράει μία μπλε περούκα, καθώς όπως πιστεύει η αστυνομία ήθελε να αποφύγει να αναγνωριστεί.Οι άλλοι ύποπτοι φαίνονται να φεύγουν από το διαμέρισμα φορώντας καπέλα επίσης για να μην αναγνωριστούν.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο μόλις ο Αρπαπάι μαζί με την Πετσικλί μπήκαν στο διαμέρισμα, ήταν ήδη εντός του σπιτιού η Σερπίλ Ντεμίρ, ο Ντογάν Σαριγιλντίζ, ο Φατίχ Εργκίνογλου κι ένας πέμπτος ύποπτος που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η Μπασάκ.

Το σχέδιο της δολοφονίας

Πιστεύεται πως η Μπασάκ σκέφτηκε το σχέδιο της ληστείας και ζήτησε βοήθεια από τις φίλες της Περτσίκλι και Ντεμίρ.

Οι δυο τους πιστεύεται πως επισκέφθηκαν την καφετέρια της Μπασάκ για να συναντήσουν τον Αρπαπάι και στη συνέχεια ο τελευταίος δημιούργησε σχέση με την Περτσικλί.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Μπασάκ έχει διαφύγει στη Γεωργία, ενώ οι επίσης συνεργοί της ο Ντογάν Σαριγιλντίζ και ο Φατίχ Εργκίνογλου διέφυγαν στα Κατεχόμενα.

Η Περτσικλί έχει τεθεί υπό κράτηση μαζί με την τρίτη ύποπτη τη Σερπίλ Ντεμίρ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Sabah η Περτσικλί φέρεται να είπε στις Αρχές πως η Ερσέν Μπασάκ της σύστησε τον Μουράτ σαν ένα πλούσιο άνθρωπο.

«Όταν μπήκε στο διαμέρισμα και τον χτύπησαν και τον άφησαν αναίσθητο. Στη συνέχεια του έκαναν μία ένεση με ένα υγρό», είπε ακόμα στις Αρχές.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση