ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Μπάμπη: Τον σκότωσαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Συνεχίζονται οι έρευνες στον βάλτο

Συνεχίζονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας στη βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός των αστυνομικών που μετέχουν στις έρευνες είναι να βρουν στοιχεία, όπως γενετικό υλικό, αποτυπώματα και αντικείμενα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας και εναποτέθηκε η σορός του στη βαλτώδη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη. Μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία.

Γιατί συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο που βρέθηκε η σορός

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες, ενώ ψάχνουν να βρουν όπλο και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών, αναμένεται να επανεξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Τον σκότωσαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Στο μεταξύ, στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας αναμένεται να γίνει σήμερα η ταυτοποίηση της σορού, από τους συγγενείς του 31χρονου, αλλά και από το αποτέλεσμα εξέτασης γενετικού υλικού. Η σορός που βρέθηκε μέσα στον βάλτο ήταν σε προχωρημένη σήψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Επίσης, από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο άνδρας, αλλά και ο τύπος όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, έφερε πολλαπλά τραύματα από φυσίγγια για αγριογούρουνο (μονόβολα).

Ακόμη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα εξεταστεί η σορός για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στοιχεία, όπως για παράδειγμα γενετικό υλικό, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση