ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Με γλίτωσες απ’ το θάνατο…»

Το μοιρολόι της αδελφής του 30χρονου

Ραγίζουν καρδιές οι αποχαιρετισμοί στα θύματα του διπλού φονικού που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι των Ανωγείων.

Νεκροί από το αιματηρό περιστατικό είναι ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης γνωστός με το παρατσούκλι «Κίτρος»και ο 63χρονος, Λευτέρης Καλομοίρης, ο «ντελικανής της μαντινάδας» όπως ήταν γνωστός.

Η αδελφή του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη απ’ τα Ανώγεια αποχαιρέτησε τον αδερφό της με ένα κείμενο σαν μοιρολόι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

Προς το τέλος της ανάρτησης η νεαρή Ανωγειανή αναφέρει «Τη μικρή αδερφή σου δα αδερφέ μου, τη γλίτωσες απ το θάνατο καλέ μου. Μα εγώ δε έκανα χαρά μου πράμα να σε γιαγύρω αναπνιά μου…»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Creta24 η αδερφή του νεκρού αναφέρεται σε μια δική της πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς βρέθηκε στην Εντατική και έδωσε «μάχη» για τη ζωή της με τον αδερφό της Γιώργο να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Να σημειώσουμε πως ο 30χρονος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε και δυο αδέρφια.

Ολα ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ του Σαββάτου όταν ξέσπασε άγριος καβγάς στο Περαχώρι Ανωγείων, μεταξύ του 30χρονου θύματος Γιώργου Ξυλούρη με τον Μανώλη Καλομοίρη, γιο του 63χρονου επίσης νεκρού, που είναι γνωστός από τις διακρίσεις που έχει στην πυγμαχία. Ο 30χρονος πατέρας δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ με την παρέμβαση τρίτων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν. Ωστόσο το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Ο Γιώργος Ξυλούρης λένε οι πληροφορίες του cretalive, επέστρεψε οπλισμένος από το σπίτι του και εκεί φαίνεται πως ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, θέλοντας να αποτρέψει το κακό μπήκε στη μέση για να μην γίνει μακελειό. Ωστόσο ο Λευτέρης Καλομοίρης έπεσε νεκρός με μια σφαίρα. Στη συνέχεια της συμπλοκής πέφτει νεκρός ο Ξυλούρης που δέχτηκε 6 ή κατά άλλες πληροφορίες 8 σφαίρες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X