ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λιγνάδης: Έτσι πέρασε τη πρώτη νύχτα στη φυλακή (vid)

Τι έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης τις πρώτες ώρες μετά την άφιξή του στις φυλακές;

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, από το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιόπουλος από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93,8, μίλησε για τις πρώτες ώρες του Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

«Ο κ. Λιγνάδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έφτασε στις 16:00, εμφανώς καταβεβλημένος λόγω και της προηγούμενης διαδικασίας, της πολύωρης απολογίας του στην Αθήνα. Ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, έκανε τεστ covid, βρέθηκε αρνητικός, και μετά κατέληξε στον θάλαμο καραντίνας, στον οποίο προβλέπεται να κρατούνται οι καινούριοι τρόφιμοι του καταστήματος κράτησης. Είναι μόνος του, προαυλίστηκε μετά το κλείσιμο της φυλακής που ταυτίζεται χρονικά με τη δύση του ηλίου, γύρω στις 18:20. Δεν υπήρξε απολύτως καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ούτε κάποια όχληση προς τον κύριο Λιγνάδη, είτε λεκτική, είτε κάποιας άλλης φύσεως. Από όσο γνωρίζουμε, ο προαυλισμός του έγινε παράλληλα με κάποιον άλλο κρατούμενο για λίγο, λόγω καραντίνας. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, μετά τις 12.30 μ.μ. Οι θάλαμοι είναι δυναμικότητας περίπου 20 ατόμων» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Πηγή: Zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση