ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι»

Η ομολογία του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα λόγια της ομολογίας του 50χρονου πατέρα της 18χρονης στους αστυνομικούς ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον 33χρονο κουνιάδο του όταν αποκάλυψε τα όσα βίωνε επί χρόνια το παιδί του (από τον πρώτο του γάμο) στα χέρια του.

Ο 33χρονος, αδελφός της δεύτερης γυναίκας του, φέρεται να βίαζε από τα εννέα της χρόνια την 18χρονη κοπέλα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει (κατά πληροφορίες ζητώντας 3.000 ευρώ) πως θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Όταν η νεαρή αποκάλυψε στον πατέρα της τα όσα βίωνε, ο 50χρονος με καταγωγή από την Αλβανία συνάντησε τον 33χρονο και μετά από διαπληκτισμό τον πυροβόλησε με μια σφαίρα.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης (9/1) στον Βόλο.

Η ομολογία του πατέρα για το φονικό στη Μαγνησία

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 50χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του υποστήριξε:

«Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα της τής στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με τον 33χρονo που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

Η συνάντηση που οδήγησε στη δολοφονία

Ο 50χρονος μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχαν γίνει, αφού πήρε το όπλο του από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και ενώ πήγαινε προ την Αγριά Βόλου, προφασίστηκε ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει σε συγκεκριμένο σημείο ο αδελφός της για να τον βοηθήσει.

Η συνάντηση που οδήγησε στη δολοφονία

Ο 50χρονος μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχαν γίνει, αφού πήρε το όπλο του από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και ενώ πήγαινε προ την Αγριά Βόλου, προφασίστηκε ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει σε συγκεκριμένο σημείο ο αδελφός της για να τον βοηθήσει.

Φωτογραφία από το σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου όπου ο 33χρονος δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κουνιάδο του

Μόλις έφθασε ο 33χρονος στο σημείο και μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο. Τότε άκουσε έναν πυροβολισμό και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, περίπου στις 9 το βράδυ, ο δράστης κάλεσε στο 100 και ανέφερε ότι, προ ολίγου, πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, είχε θανατώσει έναν ομοεθνή του, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επαρχιακής Οδού Βόλου-Ζαγοράς, κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχε μια κομματιασμένη καραμπίνα (κοντάκι, κάννη, λοιπά κομμάτια) και απέναντι ήταν πρόχειρα σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση