ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάσημος πρωταγωνιστής ροζ ταινιών κινδυνεύει με 250 χρόνια φυλακή

Για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα

Ο Ρον Τζέρεμι είχε συλληφθεί στα τέλη Ιουνίου κατηγορούμενος για τον βιασμό τριών γυναικών και για σεξουαλική επίθεση σε μία τέταρτη. Η Εισαγγελία μετά από διερεύνηση και άλλων υποθέσεων, απήγγειλε κατηγορίες στον ηθοποιό για συνολικά 28 περιπτώσεις, για τις οποίες, εάν καταδικαστεί, η ποινή φυλάκισης θα ξεπεράσει τα 250 χρόνια!

Ο Τζέρεμι, που ο κόσμος της βιομηχανίας πορνό ταινιών τον αποκαλούσε «σκαντζόχοιρο», ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον χώρο της πορνογραφίας κατά τις δεκαετίες ’80 και ΄90. Τα εγκλήματα που του αποδίδονται συμπεριλαμβάνουν και τη σεξουαλική ασέλγεια σε ένα 15χρονο κορίτσι το οποίο είχε προηγουμένως αναισθητοποιήσει. Οι ηλικίες των 13 γυναικών, που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό, κυμαίνονται από 15 έως 45 ετών και τα εγκλήματα που του αποδίδονται έχουν διαπραχθεί από το 2004 έως τις αρχές του 2020.

Ο Τζέρεμι είναι 67 χρονών και θεωρείται ως μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στην κινηματογραφική βιομηχανία ενηλίκων, έχει μάλιστα γυριστεί και ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο: «Porn Star: The Legend of Ron Jeremy». Μετά τη σύλληψή του, οι αρχές έχουν λάβει έως και 30 νέες καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα από τον ηθοποιό, οι οποίες και διερευνώνται. Το πιο πρόσφατο έγκλημα που του αποδίδεται συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο στο Χόλιγουντ, όπου ο ηθοποιός φέρεται να βίασε ένα 21χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης του Λος Άντζελες, ο Τζέρεμι έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Το περιοδικό «Rolling Stone» δημοσίευσε ένα άρθρο το 2017 στο οποίο, περισσότερες από 12 γυναίκες δήλωναν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση από τον διάσημο πορνοστάρ. Ο Τζέρεμι είχε αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες, οι οποίες μέχρι τότε δεν είχαν πάρει τη δικαστική οδό. Ωστόσο, μετά από αναρίθμητα δημοσιεύματα αποπέμφθηκε από την βιομηχανία του πορνό θεάματος και οι εισαγγελείς άρχισαν να ερευνούν την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων.

«Είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορώ παρά να περιμένω να αποδείξω την αθωότητά μου στο δικαστήριο! Σας ευχαριστώ σε όλους για όλη την υποστήριξη», έγραψε στο Tweeter τον Ιούνιο ο Τζέρεμι που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Λος Άντζελες. Να σημειώσουμε ότι ο αναπληρωτής εισαγγελέας Πολ Τόμπσον του τμήματος σεξουαλικών εγκλημάτων που έχει αναλάβει την υπόθεση, είχε διερευνήσει και την υπόθεση των σεξουαλικών παρενοχλήσεων του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάνστιν.

ethnos.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X