ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαβατά: Με τον υπέρηχο στα χέρια η άτυχη γυναίκα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τη σύγκρουση τρένου με επιβατικό αυτοκίνητο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τη σύγκρουση τρένου με επιβατικό αυτοκίνητο τη Δευτέρα το μεσημέρι σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα, θάνατο μιας εγκύου και στον τραυματισμό του συζύγου της.

Με τους υπέρηχους στα χέρια

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική δεν είχε τις αισθήσεις ενώ, οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στα χέρια της κρατούσε τους υπέρηχους κύησης. Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου. Η 41χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για να γινει υπέρηχος στο έμβρυο και μετά στο «Παπανικολάου», όπου και θα γίνει νεκροτομή. Ο 50χρονος άνδρας του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου».

Η μοιραία προσπέραση και το τρένο

To δυστύχημα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέβη στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, ο οδηγός προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες. «Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση