ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δασκαλάκης: Αρραβωνιάστηκε με τη νέα του σύντροφο - Την ξέρει η Πισπιρίγκου

«Είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού»

Μέσα σε αυτό το πραγματικά ζοφερό σκηνικό, με τρία παιδιά να έχουν χάσει τη ζωή τους και την μητέρα τους, πρώην σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τη δολοφονία τους, ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του.

«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» ο Μάνος Δασκαλάκης, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την σύντροφό του, η οποία είναι από το περιβάλλον του και γνωστή και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην εκπομπή μίλησε και φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, «Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι» είπε.

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση