ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Τι αναφέρουν πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του 31χρονου

Μέσα σε βάλτο στην περιοχής Κάμπος Ευηνοχωρίου στην Ευαγγελίστρια εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη σορό εντόπισε εθελοντής, και στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός είναι μπρούμυτα έχει εμφανή ίχνη σήψης.

Ο ιατροδικαστής Πατρών ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην τον μετακινήσουν για να πραγματοποιήσει εκείνος την αυτοψία του χώρου..

Στενό συγγενικό πρόσωπο μιλώντας στο iefimerida.gr είπε: «Τον βρήκαμε. Κλείστε, γιατί είμαστε στο σημείο».

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ και ένα της πυροσβεστικής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό. Σε αυτές συμμετείχε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Εικόνες από το σημείο 

Στον ανακριτή ο κρεοπώλης

Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, απολογείται στον ανακριτή.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει κατανοητό από τις αρχές ότι ο κρεοπώλης πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις για τα όσα υποτίθεται ότι προηγήθηκαν πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει προς το παρόν. Είναι άγνωστο ακόμη πάντως, εάν ο ίδιος υπέδειξε την περιοχή που βρέθηκε η σορός ή εάν το ανακάλυψαν οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο του tempo24.news, στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί μέλη της οικογένειας του 31χρονου οι οποίοι φωνάζουν «πού είναι ο Μπάμπης». Ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του αλλά και πλήθος πολιτών, οι οποίοι αγωνιούν για τη μοίρα του 30χρονου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση